29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
@kd16 sizin kesin hocam rahatınıza bakın
-
@kd16 aynen hocam siz niye korkuyorsunuz garanti inşalalh sizin keyfinize bakın
-
@kd16 hocam siz korkmayın benim 20-60 ve sorularım doğru iptal olursa ben giremicem asıl korkan benim inşallah iptal olmaz olsa bile yargıya kalsın iş diyorum..
-
@idariyargı @kafes66 @Marsiyal İnşallah Hepimizin gönlünden geçen olur
-
bu sene belki bi tık düşük olursa 60 20 de korkmasın
-
konuştuğum tüm arkadaşlarım geçen seneden 1-2-3 doğru eksik yapmışlar.enseyi karartmamak lazım.yalnız adli yargı tarafında işler karışık.77-78 doğru baraj olur diyenler çoğaldı
-
@kafes66 59-20 i korksun mu sence
-
@kd16 benm de aynı hocam iptali istenen soruların çogu dogru ve hepsini kanuna göre yaptım ben de.... Sizin netleriniz nedir
-
@birsorumolacaktı gk/gy: 21
Ortak alan 33
İdari 29 -
@Marsiyal hocam sizce hangi netler rahatına baksın :)))
-
@kd16 hocam aynen ya ben de birşey sandım evhamınızı, biz napalm siz böyle diyorsanız gerçekten alandan 62 net var daha ne istiyorsunuz
-
@kd16 benimde ortak alan 1 soru düşük hocam sizden aramızda 40 kişi olacak siz 120 ben 160. olacam herhalde
-
@birsorumolacaktı geçen yıl kazanan netler rahat olsun hocam bence bu yıl hertürlü daha düşük kapatıcak en kötü aynı kapatıcak. 26 56 23 58 18 61 19 60 falan geçen yılın sınır netleriydi bu yıl her türlü kazanır bu netler ve yukarısı. Aşağısı benim gibi şanssızlar 20 gün bekleyecek işte
-
@Marsiyal 59-20 olur mu sence?
-
@birsorumolacaktı inşallah sizlerinde olur hocam kötü değil yani
-
@bcbc3434 bence olur hocam 21 59 kazanmıştı geçen yıl bu yıl 1 gk neti düşer elbet
-
@birsorumolacaktı Kaymakamlıktan 3 kez elendim bir o kadar da kurum sınavlarından çok şükür bir işim var şu an ama inanın bu hissi aşamıyorum bir de bu iptal soruları tartışılınca doğru yaptıklarımdan bile şüphe eder hale geldim bugün uyandığımda ağzımdan çıkan ilk sözcük istinaf oldu artık nasıl kuruyorsam kafamda iyi değilim
-
Arkadaşlar ev arkadaşım 25-56 yapmış onu da ekleyebiliriz. Bu arada kendisi acayip korkuyor. Bı yorum yapın da okutayim
-
@kd16 hocam benm de tüm iptali istenen sorularım dogru ve 23 58 benım de ve bakalım hayırlısı diorum
-
@kafes66 60 20 bi zahmet korkmasın zaten