29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
@y-ayrancı_ogz01 kaymakamlıkta geçen sene olan söylentiler doğruydu. Bu senenin de geçen sene gibi olacağı duyumu verildi bazı burda geçerli kullanıcılar tarafından ama bu duyumun zıttını alanlar da olmuş ben okumuştum forumda.bu söylenti doğru demiyorum kesinlikle ama sızıntı oluyor maalesef şaka gibi ama gerçek
-
@harveyspecter hocam sınava iyi hazırlanmıştım.Kpss sürecinden de geçmiş bir insanım. Birçok kurumun yazılı sınavlarınada girdim.Fakat bu sınav kadar eleyici düzeyde soru ilk defa gördüm.Sınavın kalite ile zerre alakası yoktu.Tamamen aday dökmek için hazırlanmış tuzak sorular vardı.Şimdiye kadar en zorlandığım test mantığıydı diyebilirim.
-
kaymakamlıkta içerden haber aldıkları yönündeki söylenti doğru mu çıktı yanlış mı?
-
@Berkan13 doğru çıktı maalesef
-
@y-ayrancı_ogz01 zaten artık ne desek boş.29 aralıkta olacak olanlar oldu.o an belliydi ilk 300 idaride,ilk 3000 adlide.Allah herkes için en hayırlısını nasip etsin artık.muhtemelen buradaki birçok kişi sınavdaki yanlışlarını bakınca 'ah bee bunu nasıl kaçırdım,o kadar da biliyordum aslında bu soruyu'diyordur.Ki eminim bu soruların sayısı en az 2,3tur.Ve büyük olasılıkla bu yigilmalarda kalıp su an bu sayfalarda dolanıp sınav aciklanana kadar umut kırıntısı bulma pesindeler.ama ne diyelim olacaktı oldu ve yine olacak olan olacak.Herkes için en hayırlısı olsun Ve inşallah siz de emeğinizin karşılığını en güzel şekilde alırsınız.
-
@harveyspecter aynen hakkımızda hayırlısı olsun bakalım.82 doğru bekliyorum bu arada.Bu doğru ilede giremezsem hiç üzülmem.
-
Arkadaslar osym artik boyle konularda daha dikkatli. Kaymakamlikta soru iptali var mi diye osym arandiginda iptal yok olsa biz biliriz demelerine ragmen soru iptalleri oldu. O yuzden artik daha dikkatliler kimse bilemez su asamada kacla kapattigini. Troll hesaplara itibar etmeyin
-
Bu sınavlarla 2013-14 yıllarından beri haşır neşir sayılırım. Fetönün ösymde en etkin olduğu o dönemlerde bile adli sınavı sapmalı haliyle 73-74 ü idari 82-83 ü geçmezdi. O zamanlar her grubun kendi sınavı olurdu tabi ve standart sapma bol keseden verilirdi.
Kısacası soruların fetöcü yandaşlara peşkeş çekildiği dönemde dahi adli 75 i idari 82 yi geçmediyse bu dönemde de geçmez. -
@y-ayrancı_ogz01 kesinlikle üzülmeyin.boyle bir sınavda yüzde 80in üzerinde doğru sahibi olmak ciddi bir başarıdır.bu ülkede 10 puan standart sapma almayla neredeyse sınavın yarısını yanlış yaparak şu an karar veren konumda olanlar var.belli bir doğru düzeyinden sonrası zaten nasip kısmet.ayni günde farklı saatlerde aynı sınavı yapsalar muhtemelen ilk 300de ciddi oynamalar olur.insanlar birbirlerine çok yakınlar.iste orada da alnına yazılı olma meselesi giriyor.bir şekilde birilerinin yazısı için bu sınavlarda birilerinin şansı yaver gidiyor birilerinin sınav anında nutku tutuluyor.ama her emek bir gün karşılığını buluyor er ya da geç
-
Bahsedilen kişiyi kaymakamlık sınavına hazırlık gruplarında görmüştüm o sınava da girmişti söylediğine göre. Bakanlıkta abisi var madem asıl hazırlandığı kaymakamlık sınavı için bilgi alsaymış:)
-
@harveyspecter kesinlikle hocam.Ama sınavın hakkı maalesef bu olmamalıydı.İnsan üzülüyor.Belli bir kıstas getirilirse sınavların daha kaliteli bir hal alacağını ümit etmekteyim.Allah yardımcımız olsun..
-
komşum ösym ye sordum 84 le kapatmamış rahat olun :))) -
@y-ayrancı_ogz01 Amin inşallah.Hani ben düşünüyorum soru sayısı artsa bile bir elemedir.10 soru yapmak bile bir ölçüdür bir der için.Hani en azından orada daha şeffaf oluyor bilenle bilmeyenin durumu.ata tuta 10 yapılmaz kalsan kalsan 5,6 doğruda kalırsın yeterli çalışmayla.ee çalışan da 8,9,10 gibi doğrulara ulaşır ve dersin kendi standart sapması vb daha sağlıklı oluşur.hani olcebilirsin bir kişi sınava çalışırken kitap kokusu almış mi almamış mi ya da sadece özet not mu okumuş veya sadece çıkmış mi hatim etmiş,ya da ne bileyim adam kanunu okumuş ama uygulanabiliyor mu olay sorusuna bunları ölçmek sanki daha adaletli olurdu.ama ne diyelim belki bir gün...
-
Kaymakamlık sınavında bu forumdan biri kaymakamlık sonuçları açıklanmadan önce iptal soruları burada paylaştı ve o kişiye de söylenmedik söz bırakmadılar tabiri caizse ancak paylaştığı gerçek çıktı yani önceden bilgi sızması olabiliyor
-
Sızma konusuna gelince insanın olduğu her yerde böyle şeyler mümkün.Ancak biz Devletimizin geçmişinden ders almış olduğuna yönelik inancımızı sürdürelim.3,5 kendini ve haddini bilmez için inancımıza leke surdurmeyelim.zaten şunun şurasında ne kaldı ki bakalım sonuç da baraj da ne olacak.Rabbim emek verenlerin emeğini korur inşallah.Aksi durumlar için de unutulmamalıdır ki "Doğrusu Allah, tuzak kuranların en hayırlısıdır."
-
cok guzel tuzaga dusmusunuz ha. cidden manipulasyona bu kadar cabuk gelmenize sasirdim. daha cok troll olmamasina sasiyorum bu kadar curcuna cikarken
-
ÖSYM başkanı çıkıp aciklasa inanmam 81.5 baraj olduğuna
-
Arladaslar...2 soru iptali olursa 84 ihtimali olabilir.gecen sene normalde 81 le kapatan sinav iki iptalle sonradan 83 lere cikmisti...burda da oyle bi durum olusmus olabilir...kaymakamlikta da bi arkadas cikip soylemisi direk...hatta iki sorunun kitapciktaki numaralarini bile soylemisti...maleseff sizma olabilir...kisaca troll olmayabilirrrr
-
Gecen sene 81 den 82 cikmis bu aradaa...ozur:))
-
@dmrl01 aynen reis kesinlikle haklisin. gecmis olsun malesef forumun yuzde 90 i kalmis oldu. saglik olsun o kadar da calistiniz ama nasip degilmis