29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
Bence hiçbir şekilde sağlıklı sonuç alamayacağız en iyisi beklemek trol oldukça imkansız
-
@marjane bu sene sınav nasıldı hocam size göre
-
Bu hakimlik neydi öyle ya bol bol süreleri sormuşlar Allahtan hiçbirini kaçırmadım
-
@kafes66 hocam objektif yorum yapmaya gayret edecegim gk gy geçen seneye nazaran daha ayırt edici sorular içeriyordu,ortak alanin geçen seneden daha zor olduğunu düşünmüyorum net cevaplar içeriyordu idari alan kisminin ise geçen seneye nazaran daha zor olduğu kanisindayim şahsi fikrim sınırın 81-82 aralığında kapatacagi
-
@marjane sapmali olarak 81i belki bulacağını düşünüyorum ben de hocam ama sapmasiz tahminim yukarıda mevcut
-
@marjane sapmalı mı hocam sizinki de
-
bu arada anket 313 kişi olmuş
-
@kafes66 isterseniz tekrar bi hesaplama yapayım madem 300ü aşmış
-
@34idari aynen hocam size zahmet olmazsa ben beceremedim
-
@kafes66 inanın sapmayla ilgili en ufak bir bilgim yok tek bildiğim geçen sene doğru sayimin tam karşılığı bir puan geldi virgül sonrası kısmı saymazsak ama eğer ki gelecekse sapmanin bir puandan fazla geleceğini sanmiyorum 80-80.5ham puanla kapatsa maksimum sapma dahil 81.5 i geçmeyecegi kanısındayım söylediğim gibi tüm yazdıklarım tahminlerim ve onceki sınavlardan yola çıkarak yaptığım yorumlar temennim bizleri şaşırtacak derecede garip puanlarla kapatmamasi
-
@marjane inşallah hocam bende ondan korkuyorum şu yakın eğitim 84 küsür demiş gece rüyalarıma girecek nerdeyse
-
@kafes66 kimseyi karalamak ya da tohmet altında bırakmak istemem ama arkadaşlar tek söyleyeceğim geçen seneki sınav da dahil geçmiş bütün sınavlarda inanılmaz şehir efsaneleri ortaya atılıyor nitekim dershane hocalarına genel olarak beklentilerini soran kitle sınavı iyi geçenlerden oluşur hocalarda dolayısıyla onlardan duyduklarında göre yorum yapıyorlar çok itibar etmemek gerek diye düşünüyorum:) eğer ki çok büyük bir sürpriz olmazsa geçen seneden çok farklı kapatmaz diye umuyorum geçen sene aynı zamanlar yine 86 87 ile kapatır diyen bir çok arkadaş vardı ve oldukça motivasyon düşürdüler bu yirmi günlük süreçte ama gerçekçi olmakta fayda var içiniz rahat olsun ben en fazla 82 olacağı kanısındayım (sapma dahil)
-
@marjane sağolun hocam inşallah dediğiniz gibi olur. millet ne yiyor ne içiyorsa sağolun hocam
-
@34idari hocam bende yaptım 80,55 çıktı ortalama sizin gibi hesapladım
-
@kafes66 rica ederim hocam umarım herkesin gönlünden geçen gerçekleşir 20 gün sabredip bekleyeceğiz artık
-
Puan hesabı yaparken gygk 2/3 ile alanı 8/7 ile mi çarpıyoruz yoksa gygk 0.66 ile alan 1.14 ile mi çarpıyoruz? Arada baya fark oluşuyor çünkü
-
@RootofAllEvil ilk söylediğiniz hocam. 2/3 ve 8/7
-
@marjane aynen hocam sabırla beklemekteyiz Kısmet ise gelir Hint'ten Yemen'den; kısmet değil ise ne gelir elden
-
@RootofAllEvil geçen yılki listede 80,8 sapmasiz puan ile 75. siradayim. Ama sinav puanim 80.005 ve 326. sira. Yani bana eksi sapma geldi.
-
@34idari sağ olun hocam eyvallah