bölüm tavsiye
-
İİBF'linin atanamama derdinden bıktım.yeniden üniversite okumak istiyorum.tavsiyesi olan?
-
@AlpEren peki yine kamu da çalışmak mı istiyorsun yoksa özelde olur mu ?
-
@aliveli kamuda kamu hocam bu sene yüksek lisans lys aöf ne varsa zorlayacam
-
@AlpEren ben psikoloji tavsiye ederim hocam size , iibf'nin üzerine çerez gibi gelir zerre zorlanmazsınız .
-
@aliveli hocam ciddi misin takılıyor musun anlamadım
-
@AlpEren ciddiyim hocam neden sordunuz ?
-
İzninizle ikili sohbetinize dahil oluyorum. @aliveli Psikoloji bir hocam tarafından ikinci üniversite olarak önerilen bölümler arasında da görmüştüm. Şimdi siz de yazınca merak ettim ne açıdan önünü açık görüyorsunuz?
-
@hayatım-sınav hocam yabancı dili olan biri akademisyende olur klinik psikologda ve ihtiyaç olduğu kesin olan bir alan
-
@aliveli Bu konu üstüne pek araştırmadım ama cazip göründü şahsen psikoloji sosyoloji zaten ilgi alanım. Okunulan üniversitenin ne kadar avantajı/dezavantajı olur acaba?
-
@hayatım-sınav paikoloji açısından yapılması gereken sadece bir üniversiteden yüksek ortalamayla mezun olup dil bilmek , fazlasıyla yeterli .
-
Bende yeniden sinava giricem acikcasi once hukuk olmazsa psikoloji denemek istiyorum
-
@aliveli Dilden kastınız İngilizce mi? Bilmeden kastınız YDS mi? Üf çok soru sordum ama cidden ilgimi çekti
-
@hayatım-sınav dil ingilizce , çeviri yapabilecek kadar yeterli .
-
@aliveli Çokkk teşekkür ederim
-
@hayatım-sınav rica ederim
-
Herhangi bir üniversitede İnşaat veya Makina Mühendisliği. Kazanmak zor değil, okumak bazı derslerde zorlar 5 yılda bitsin önemli değil. Güle oynaya 3.600 TL maaş alacağın işe atanırsın. 85-88 arası P3 puanı yeter, başka bir şeye de gerek yok merkezi alım mis.
-
@aliveli iibfliler olarak psikolojimiz bozuk ya ondan özellikle psikoloji çerez gibi gelir dediniz sandım
-
@Antimülakat ben eğer Ankara'da veya yakın illerde örgün tutturamazsam açıktan Türk Dili ve Edebiyatı okuyup formasyon alarak o meşhur 30 40 binlik alımlardan nasiplenmek istiyorum.siz ne dersiniz?
-
@AlpEren tadından yenmez Sinir olduğum için önermek istemedim ama en rasyoneli.
-
Kardeşim tavsiyem hukuk olur. Yok olmaz dersen iki senelik optisyenlik okuyup gözlük dükkanı açar işine bakarsın. Kar marjı çok yüksek.