bölüm tavsiye
-
@Bireysel-başvuru 2 yıllık adaleti bitirdim zaten. acaba hukuku kazansam 3ten falan devam edebilir miyim yatay geçiş gibi
-
@AlpEren kardeşim bende aynıyım. 2 senelik adalet bitirdim. Bu sene Dgs'ye girerim. Birkaç üniversite ile görüştüm. Devlet üniversiteleri intibak olayını kaldırdı. Yani direkt 1. Sınıftan başlıyorsun. Eğer özele giderim dersen birkaç üniversite (ben çağ ile görüştüm) eğer akts tutarsa sayarız, önceki lisans eğitimindeki hukukları da sayarız dedi. Genellikle 2.siniftan başlıyorlar dedi. Yaz okulunda üstten de alıp 1.5 - 2 senede bitirebilirsiniz dedi.
Tavsiyem Dgs'ye gir (KPSS çalışana zor gelmez) özel üniversitede burslu oku derim.
-
@Bireysel-başvuru burslu okuyack param ols keşke...
-
@AlpEren kardeşim çağ üniversitesi %75 kazanırsan 5 bin gibi bi ücreti var. Bende aynıyım. Kazanırsam gider bi iş bulur hem çalışır hem okurum. Daha öncede öyle oldu.
-
@Bireysel-başvuru öylesi cidden mantıklı. bunu not aldım hocam sağolasın
-
@AlpEren DGS'den sonra yine konuşuruz hocam duruma göre.
-
-
@neseakcay Bana iki üniversite hakkında fikir mi soruyorsunuz yoksa bir yanlışlık mı oldu?
Eğer durum fikir beyanıysa, benden ziyade orada okuyan birinin veya adminlerin fikir beyan etmesi daha yerinde olur. -
@Hayatım-Sınav fikri aşmış biraz tanıtım işine girilmiş hem de site linki ile. Sanırım ban yemek üzeresiniz neşe hanım, lütfen bu numaralarla meşguliyet yaratmayın.
-
@Antimülakat sitenin editörlerinden birisi olduğum için evet sadece tanıtmak istedim. Benim hatam her iki site sahibinden izinsiz yaptığım için. Rahatsız ettiysem özür dilerim. cevabı değiştirdim.
-
@neseakcay teşekkür ederiz, malumunuz site içerisinde site linki pek kabul edilir birşey olmuyor.