Bipolar Bozukluk (Akıl Hastalığı) ve Memuriyet
-
Toplumdaki insanlarin bircogunun hayatin belli donemlerinde problemleri olur. Önemli olan yol kat etmek, sorunlarla olumsuzluklarla bas edebilmek.. bunu basardigin surece kamuda kaymakam da olunur doktor da. Genel itibariyle olaylara daha hassas bakan insanlarin depresif ozellik gosterme ihtimali daha yuksek. Biraz hayati oluruna birakin, ama doktorunuza danisin eger o sizin icin her turlu meslegi yaparsin derse korkma her seyin ustesinden gelinir. Psikologa, psikiyatriste gidenler var, cunku onlar bir seylerin ters gittiginin farkina varip derman ararlar.asıl problemli olanlar bunlarin kapisindan hic gecmemis,kendine toz kondurmayan cok saglikli oldugunu zanneden ama etrafa zarar veren gercek psikolojik vakalar... bunlar toplumum her yerinde her meslekte her unvanda yeterince var. O yuzden iciniz ferah olsun siz iyi hissedin, iyi olmaya calisin yeter.
-
@sbf1983 Katilıyorum hocam bir tanısanız kendisini pırlanta gibi bir çocuk. Etraftaki kendini bilmezler yüzünden hastalanmıştı zaten. Asıl hastalar kendine toz kondurmuyor haklısınız...
-
@rassal anladım hocam. Bunun hastalıkla ilgili oldugunu dusunmuyorum. Sorun çıkarani uzak tutarlar tabi