PTT Personel Alımı 2019
-
Kpss den kaç puan alma sartı olucak acaba?
-
Bu sene ilan gelir mi sizce
-
@b999 hiç boşuna beklemeyin şu an adamlar o kadar zarara soktular ki ptt yi personel almamak için her şeyi yaparlar ne yazık ki ptt de durumlar çok vahim bir kişinin aynı gün içinde iki üç şubede birden çalıştığını bile gördüm çoğu zaman gişe memurları kargo dağıtımına bile çıkıyor
-
Ya başındaki adamlar değişecek ya yeni bir personel rejimine gidilecek ya da ptt ile ilgili çok kapsamlı yasal bir düzenleme yapılacak 2018 yılından beri alım yok çoğu şube memur eksikliğinden dolayı kapalı durumda sürekli bazı sendikaların arkasına saklanıp açıklama yapmakla olmuyor ya da senenin çıkıp bu sene 55 bin alıp yapacağız deyip sene sonu kendini inkar etmekle de olmuyor bu gidişle ptt yi de özelleştirirler artık kimse bir şey ummasın bu ptt den
-
@tolgahan-ayyıldız Hocam özelleştirmek isteseler bile 10 bine yakın 399 lu personel var bunları havuza atamazlar bir anda, ayrıca ciddi zararda şu an ptt bu durumda alıcı bulması da çok zor.
-
@adigeah19 ptt şu an varlık fonunu kapsamında bir cbk ya bakar özelleşmesi ayrıca geçen senenin sonlarında haberler çıkmıştı ptt yöneticilerinin personel alımı için kendilerine ayrılan ödenek üzerinden özel jet yat ve yalı aldıkları iddia edilmişti hatta genel müdür biz onları kargo dağıtımı için aldık diye pişkince bir açıklama yapmışlardı sonra beklendiği gibi haberlere yayın yasağı getirildi yani ptt den umudu kesmek lazım 2017 yılında (hala düşündükçe sinirleniyorum) personel alımı için gerekli mezuniyet şartlarını taşımayanları mülakata sokmuşlardı ve ben bölüm ve puan şartını taşımama rağmen o pozisyona başvuran veteriner ve orman mühendisleri yüzünden listeye girememiştim (o pozisyon için istenen bölüm şartları içinde bu bölümler yoktu) mülakatlar esnasında bu durum ortaya çıkınca bütün alımları iptal edip herkesi mağdur etmişlerdi
-