Batı Akdeniz İhracatçı Birlikleri Uzman Yardımcısı ve İdari Memur Alım İlanı
-
@choosemyself hocam size de harita sormuşlar mıydı, bana Solomon adasını haritada göster demişlerdi.
-
@anonym harita sormamışlardı bana hocam. İngilizce konuşurken sadece sosyal medya hakkında düşüncelerimi sordular.
-
Arkadaslar bu birliklerin hafta sonu calısma durumları da mı var bilen , çalısan, tanıdığı olan var mı ? Memurlar mı calısıyor yoksa uzman yard da haftasonu calısıyor mu ?
-
@sbfli arkadaşım istanbul'da ihracat maden birliğinde idari memur aynı devlet memuru gibi sabah 9 iş başı 17.30 çıkış hafta sonu yok.
-
@North-remembers gaziantep - güneydoğu anadolunun resmi sitesinde cumartesi yarım gün açık yazıyor da o nedenle sormak istedim, teşekkür ederim
-
@sbfli başka birlikler olabilir tam olarak hakim değilim ne demek rica ederim
-
Arkadaşlar iyi günler az önce insan kaynaklarıyla konuştum mülakat listesi ne zaman açıklanacak onlar da bilmiyormuş. İhracatçılar meclisine yazı yazmışlar bekliyorlarmış.
-
@North-remembers mülakat listesi açıklanmış ancak mülakat tarihleri açıklanmamış
-
@asımus gördüm şimdi idari memurluk 86 ile kapattı sağlık olsun 4 puan ile kaçırdık kader ne zaman yüzüme gülecek acaba
-
@North-remembers olsun hocam canınızı sıkmayın kim bilir ekmeğiniz nerede. İnşallah daha iyisi olur
-
@asımus çok teşekkür ederim hocam inşallah bütün emek verenlerin duasını kabul eyler rabbim.
-
@North-remembers hocam sonuçlara nerden baktınız acaba?
-
Buralarda uzmanlık açmasa valla hasret kalacağız uzmanlık kadrosuna. Gümrük, Maliye, İç işleri gibi bakanlıklar vardı bir dönem her yıl sınav açardı. Neredeler şimdi, ne ederler? Anlamış değilim.
-
@kamilsever https://www.baib.gov.tr/tr/ buradan hocam direkt çıkıyor duyuru
-
@Antimülakat o güzel uzmanlıklar o güzel atlara binip gittiler galiba
-
Mülakata giren arkadaşlar 3 gün içinde dönüş yapılacak denildi bugün 3. gün acaba aranızdan sonucu bildirmek için aranan oldu mu?