2019 KGK Uzman Yardımcısı Alım İlanı
-
@Willsmithh YouTube da birisi 3 partlık video çekmiş monografi bi bak istersen hocam sonra kendin kayıt yapmayı dene bazı kitaplar var meşhur monografiyle ilgili onlara bakabilirsin
-
Arkadaşlar istatistik alanında iktisat ve İngilizce soruları çıkacak mı bilgisi olan var mı ilan da belirtilmemiş tereddütte kaldım bız istatistikçiler iktisat dersi almıyoruz
-
@aroma, içinde söyledi: 2019 KGK Uzman Yardımcısı Alım İlanı
@jsm şaka gibi valla ! Bende bahsettiğiniz durumu duydum da bi kere daha sormak istedim hocam
Hocam bu süreçte neler gördük nelere alıştık hepimiz için sonu hayırlı olsun inşallah
-
@IS-LM Hayırlı olsun kazanan arkadaşımız adına biz de o günleri görürüz inşallah
-
@random, içinde söyledi: 2019 KGK Uzman Yardımcısı Alım İlanı
Arkadaşlar istatistik alanında iktisat ve İngilizce soruları çıkacak mı bilgisi olan var mı ilan da belirtilmemiş tereddütte kaldım bız istatistikçiler iktisat dersi almıyoruz
~"Yukarıdaki konu gruplarına ilaveten yazılı sınavlarda, iktisadi, mali ve hukuki konuların
tartışılmasına, değerlendirilmesine, yorumlanmasına ve çözüm önerileri getirilmesine yönelik
sorulara da yer verilebilir."~Sınav konularının açıklandığı bolumun altında böyle bir madde var , benim anladigim çok zorlamayacak şekilde, genel hatları ile yukarıdaki bölümlerden bir konu hakkında yorumlama istenebilir. Evet bizim bölümde çok karşımıza çıkmıyor ama p13 puan türünun hesaplanması için iktisat gerekiyor, bundan dolayı en olası iktisat konularından sorulabilir diye düşünüyorum.
Ilani 20 kere okumuşumdur ama ingilizce ile ilgili bir madde göremedim. Geçen sene varmış sanirim. Bu sene yok gibi görünüyor.
-
Gençler ben geçen yıl girdim. İngilizceden dolayı yazılıyı geçen sadece 10 kişiydi. Bu yıl muhtemelen ondan İngilizce yok. Ayrıca geçen alımda sadece 1 kişi aldı kurum 9 kişilik kadro varken.
-
arkadaşlar başvuru yapmak istediğimde ana ekranda "Gerekli KPSS puanına sahip olmadığınız için kayıt yapamazsınız." uyarısı alıyorum ama kpss puanım yeterli. aynı hatayla karşılaşan var mı?
-
@mbguy hocam bende de aynı hata var aradım ösym sistemiyle ilgili bir problem varmış öğleden sonra bir daha kontrol edin dediler
-
@squirtle teşekkürler hocam
-
Sınav başvuru ekranını bulamıyorum zahmet olmazsa link atabilir misiniz
-
@kemankeşş, içinde söyledi: 2019 KGK Uzman Yardımcısı Alım İlanı
Sınav başvuru ekranını bulamıyorum zahmet olmazsa link atabilir misiniz
Buldum arkadaşlar sağolun
-
Resimde dosya uzantısı problemi alan var mı? Dosya uzantısı doğru ama bu sefer de o hata veriyor?
-
Bende tamam buonu donuk yani basamıyorum
-
@kemankeşş, içinde söyledi: 2019 KGK Uzman Yardımcısı Alım İlanı
Bende tamam butonu donuk yani basamıyorum
-
Bende de öyle bir de yaşanılan il ilçe veya ikamet edilen il ilçe kısmında ikisinden biri açılmıyor
-
Nüfusa kayıtlı olunan il ilçe olacaktı pardon
-
bağlantı metni arkadaşlar buradaki gibi forma girince güvenli olmayan komut dosyalarını yükle'yi seçin yoksa onlar açılmıyor
-
@squirtle teşekkürler
-
@squirtle herşeyi doldurdum tamamla ya basınca algılamıyor neden acaba
-
Bende de hala hata veriyor. Başvurabilen var mı hiç?