2019 KGK Uzman Yardımcısı Alım İlanı
-
Arkadaşlar daha önce CV hazırlamadım yeni mezun olduğum için fikir verebilecek var mıdır
-
arkadaşlar ocak da askerlik yapacağım tecilli olarak mı giriyorsunuz ? muaf veya tecilli var bedelli yok
-
arkadaş birde hakkında bilgi verebilcek kişi sormuşlar 2 kişi bunlar referans olarak mı ? kamu kurumda çalışan felan ilk başcurum hiç bir fikrim yok
-
@scofieldmustafa ben internetten bir cv örneği bulup onu doldurmuştum o şekilde yapabilirsiniz.
-
@oliviadunham açıklama da verilen bilgileri metin şeklinde konuşma cümleleri ile yazmıştım hazırladım ama başvurmadım daha o şekilde olur mu?
-
@scofieldmustafa bence form şeklinde hazırlamak daha uygun olacaktır. Kişisel bilgiler kısmı, iletişim bilgileri, öğrenim bilgileri vs.
-
@scofieldmustafa ben de daha çok özgeçmiş şeklinde olacağını düşünmüştüm . Klasik, 3-4 paragraflık bi metin şeklinde ki öyle yapmayı düşünüyorum
-
Arkadaşlar sitedeki duyurular kısmından girebilen var mı
-
@fatos_ verilen kısım da metin şeklinde yazmalık gibi geldi
-
@modigliani-0 ben ordan girdim
-
@scofieldmustafa ben daha başvuru yapmadım o şekilde bi alan olduğunu bilmiyorum. Pdf yüklüyoruzdur diye düşünmüştüm çünkü genelde o şekilde istiyordu kurumlar. Metin alanı varsa evet dediğiniz gibidir hocam.
-
Özgeömiş içeriği ne olacağı hakkında yazmışlar zaten aile öğrenim bilgisi deneyim ve neden bu kurum diye bende bu yüzden iş başvurularımdaki gibi 1 paragraf çok kısa yazdım muhtemelen mülakatta ilk 3 4 dakka sohbet amaçlı özgeömiş bakıp 1 2 soru sorarlar kanımca
-
Bence dediğim gibi yukarda okul iş deneyim zaten sormuşlar o yüzden kanımca sadece istedikleri bilgileri içerecek paragraf yazmak daha mantıklı geldi bu arada ben başvurumu yaptım ama sıra sayı bilgisi vermediler
-
@Willsmithh sizden isteneni yazın çok detay istemiyor
-
Sitedeki başvuru için tıklayın yazısına basınca 404 Not Found alan bir tek ben miyim
-
@modigliani-0 ben başvuruyu tamamladım online başvuru tamamlanmıştır diyip başvuru kodu verdi hatta bende mi yanlışlık var
-
@modigliani-0 hocam ben Chrome da aynısını yaşadım Explorer da yaptım oldu
-
Neden bu mesleğin kurumun tercihiyle ilgili yazanlar ne yazdı acaba?
-
Arkadaşlar site sürekli eror veriyor başvuru yapamadım ne chrome ne explorer başvuru sayfasını açmadı başvuru yapan arkadaşlar sayfaya nasıl ulaştınız yardımcı olurmusunuz
-
@gokhan_ozbugru ben telefonda chrome üzerinden yaptım duyurular kısmından hata vermedi hiç tekrar başka bir platformdan deneyin belki düzelir