Her bayram gibi bu bayram da kaç yaşına gelmiş olmama rağmen büyüklerden harçlık bekliyor olacağım, çünkü işsiziz
Hepinizin bayramı mübarek olsun arkadaşlar
oliviadunham
@oliviadunham
oliviadunham tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: İçini Dökmek İsteyenler...
-
RE: 2019 Kaymakam Adaylığı Mülakatları
@Lora max 3 ay valinin yanında kalmıştı diye hatırlıyorum. Bu 3 ayın içindeyken bi ara Ankarada eğitim gördü Yenimahalledeki içişlerinin binasında. Sonra vekaleten bi ilçeye atandı ama orada da vali çok yardımcı oldu İlk bi sene içinde 3 ilçeye vekaleten ataması oldu. Göreve başladıktan yaklaşık 1.5-2 sene sonra yurtdışına gönderileceksiniz ama bu süre her dönemde değişiklik gösteriyor diyorlar bilmiyorum. Kısacası yaklaşık 2-3 ay valilik stajın bitince vekaleten atandığın ilçede aslında artık kaymakamsın adı sadece vekalet. Aşamayacağın bir problemle karşılaştığında valilerle irtibat kurulabiliyor diye hatırlıyorum. Ama yapılamayacak şeyler değil. Normal mesai saati gib başlamış oluyor hayatın. Ama bir kaymakamın mesai saati gibi. Çoğu haftasonu aileni göremeyebilirsin, vatan için çok çalışmaya hazır ol Tatmin edici bir iş, arkadaşım çok mutlu ama bir yandan mesai açısından zor. Artık hayatın bu şekilde devam edicek iş hayatının bir parçası olacak, ama güzel olacak. Sayfaya rastgele girmiştim cevaplamak istedim. Hepinize hayırlı uğurlu olsun çok mutlu bir iş yaşamınız olsun inşallah. Olmayanlar okuyorsa bunu eğer asla umutsuzluğa düşmesin doğru zamanı gelmemiş demektir olmadıysa. Ben de çok emek verdim yıllarca çok bekledim defalarca elendim çok ağladım ve asla olmaz dediğim bir yer oldu. Sabrın sonu selamet emin olun. İyi geceler
-
RE: Türkiye İş Bankası Uzman Yardımcılığı 2019 Alım İlanı
Dil seviyesini geçtim, kusura bakmasınlar ben Ösym ye para yetiştiremezken Toefl a 185 dolar (1000 lirayı aşıyor) veremem. Kimse veremez. Çok istiyorlarsa Toefl düzeyinde kendileri sınav yapsın.
-
RE: Geceye Bir Şarkı Bırak
Bir gün kederle, bir gün neşeyle
Bir seslenişle varsın bu dünyada
Gördüklerinle, görmezden geldiklerinle
Baktıklarınla hayataSevdiklerinle, yandıklarınla
Söndüklerinle varsın bu dünyada
Denediklerinle, derken vazgeçtiklerinle
Bulduklarınla sonunda..Tuna Kiremitçi- Varsın Bu Dünyada
https://youtu.be/kfge1Qh59mU -
RE: 2019 MERKEZ BANKASI 50 UZMAN YARDIMCISI 15 DENETÇİ YARDIMCISI ALIM İLANI
@mia99 hiç bir şey değişmez ki bu saatten sonra. Boşuna yorulduğumuzla kalırız.
-
RE: Geceye Bir Şarkı Bırak
Uykusuz rüyasız.. bana gelince hayat neden masalsız bilmem
Bir masalın yokmuşuyum ben hiç ben olmuş muyum
Hala eski duygusuyum prensesin uykusuyumRedd-Prensesin Uykusuyum
-
RE: 2019 KGK Uzman Yardımcısı Alım İlanı
Denildiği gibi 3 puan türü azaldı, 1 tanesi eklendi. Geçen sene sınava 180 kişi çağrıldı bu sene 220 kişi çağrılacak. Geçen sene 2017+2018 istenmişti ve git gide kpss ye giren sayısı da azalıyor 2018+2019 da toplam kişi sayısı her halükarda daha az. Bu sebeplerle ben 87-88 i göreceği kanısındayım, şahsi fikrim.
-
RE: TY MÜLKİYELİLER BİRLİĞİ
@MMmustafa bu sene 2 kitaptan da çalıştım. Erdal Ünsal’ı okumaya vaktin varsa kesinlikle onu öneririm. Temel oturtmak için mükemmeller hele de mikroda. Makroda belli bi yere kadar Erdal okuyup IS-LM den sonrasını Tufan hocadan okudum. Erdal hocanın IS-LM sonrası kpss için gereksiz geldi ama kurum sınavlarında işe yarayacağını düşünüyorum. Kısacası Tufan Samet hoca daha pratik bi dilde anlatıyor ve daha çok ezbere yönelik gibi, ezberiniz kuvvetliyse Tufan Samet’i Erdal Ünsal’ı ise çok iyi bi temel oturtmanız için öneririm. Hepsi kişisel fikrimdir, başka arkadaşların da yorumlarını göz önünde bulundurmanızı öneririm.
-
RE: KYK Kredi Geri Ödemesi Erteleme
Erteleme yaptığımızda ödeyeceğimiz para artıyor mu acaba? Benim de Temmuzda başlıyor ödemeler ama bir işim yok
oliviadunham tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
@gtrk evet tüm uzman yardımcısıları 2. yılının sonunda tez yazma sürecine başlar, 3. Yılın sonunda da tamamlar.
-
@mrdgn iletişim uzman ve uzman yardımcıları yönetmeliğe göre adalet bakanlığı uzmanları ile aynı hak ve statülere sahiptir. Yani bu durumda, her halükarda, kurum kapatılsa bile iş akdine son verilemez. 657 ye tabi kariyer memurluğudur çünkü.
-
@belhanda asalet, ilgili sınavları geçip stajı tamamladıktan sonra yani 1 sene sonra verilir tüm memurlarda. Max 2 sene olabiliyor aday memurluk yönetmeliklere göre zaten. 2 sene dolunca tez konusu sunulur, 3 sene dolduğunda ise tez, yeterlilik sınavı ve mülakat sonrası uzmanlık alınır.
-
@Lora max 3 ay valinin yanında kalmıştı diye hatırlıyorum. Bu 3 ayın içindeyken bi ara Ankarada eğitim gördü Yenimahalledeki içişlerinin binasında. Sonra vekaleten bi ilçeye atandı ama orada da vali çok yardımcı oldu İlk bi sene içinde 3 ilçeye vekaleten ataması oldu. Göreve başladıktan yaklaşık 1.5-2 sene sonra yurtdışına gönderileceksiniz ama bu süre her dönemde değişiklik gösteriyor diyorlar bilmiyorum. Kısacası yaklaşık 2-3 ay valilik stajın bitince vekaleten atandığın ilçede aslında artık kaymakamsın adı sadece vekalet. Aşamayacağın bir problemle karşılaştığında valilerle irtibat kurulabiliyor diye hatırlıyorum. Ama yapılamayacak şeyler değil. Normal mesai saati gib başlamış oluyor hayatın. Ama bir kaymakamın mesai saati gibi. Çoğu haftasonu aileni göremeyebilirsin, vatan için çok çalışmaya hazır ol Tatmin edici bir iş, arkadaşım çok mutlu ama bir yandan mesai açısından zor. Artık hayatın bu şekilde devam edicek iş hayatının bir parçası olacak, ama güzel olacak. Sayfaya rastgele girmiştim cevaplamak istedim. Hepinize hayırlı uğurlu olsun çok mutlu bir iş yaşamınız olsun inşallah. Olmayanlar okuyorsa bunu eğer asla umutsuzluğa düşmesin doğru zamanı gelmemiş demektir olmadıysa. Ben de çok emek verdim yıllarca çok bekledim defalarca elendim çok ağladım ve asla olmaz dediğim bir yer oldu. Sabrın sonu selamet emin olun. İyi geceler
-
@Lora Puanı yüksek aday öncelikli olmak üzere il stajını belirlenen iller arasında tercih yaparak seçeceksiniz. Puanı iyi olan istediği ilde yapma imkanı bulur. Bu süreçte hepiniz organize olup Tercihlerinizi daha bilinçli belirlemenizi tavsiye ederim karambole olmasın
-
@Lora Önce il stajı yaparsınız bi süre bir valinin yanında. O sıralarda ankarada kısa süreli bi eğitiminiz olur. Sonrasında vekaleten kısa sürelerle farklı ve küçük ilçelere gönderilirsiniz. Her konuda sayın valilerimizden yardım göreceksiniz. Yakın bir arkadaşım geçen senelerde kazanmıştı onda süreç bu şekilde işlemişti
-
RE: Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı 2020
İktisatçıyım , puanım 88.5 başvuruda önceliğim ankaraya başvurmak . Puan olarak önündeki kişilerin hepsi ankaraya başvurması halinde Ankara gelmeyebilir ve İstanbul seçeneği de elimden uçup gidebilir . Bu yüzden mağduriyet yaşamamız için kaç puanla hangi bölüm olarak , nereye basvurdugunuzu paylaşırsanız hepimiz için daha iyi olur arkadaşlar
-
RE: DHMİ - Devlet Hava Meydanları İşletmesi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2019
@Mülkiye_17 ertesi gün tekrar denedim o zaman olmuştu benim.
-
RE: 2019 KGK Uzman Yardımcısı Alım İlanı
Ferhat yıldızın muhasebesi mi ayrı monografi soruları var onu mu kastediyorsunuz