2019 KGK Uzman Yardımcısı Alım İlanı
-
@dnd operadan veya baska tarayicilardan deneyin ben oyle yaptim oldu .
-
@Hakim-Bey tesekkur ederim
-
@scofieldmustafa Dostum referansın varsa boşluk bulduğun her yere yaz.
Adının yanına, adresinin yanına özellikle kpss puanın yanına bu tarz konular hassas konular sormayın lütfen.
Başvuru formunda açılmışsa o kısım ve varsa referansın yaz bu tarz ön kısımlarda kıstas alınmaz yazdıkların yazılı sınavı geçtikten sonra o geçerli olmaya başlar. -
@karagergedan söylediklerimi anlamıyorsunuz ne alakası var herkes bi tedirgin alıngan. Gidip siyasal bi isim yazacak değilim öyle bi durumum olsa forumda ne gezeyim? Okuldaki hocamı mı yazsam rastgele birisini mi yazsam diye düşünüyorum. Eğer gerçekten dikkate alınıyorsa bende dikkate alıp ona göre yazacağım. Anlayan anlamıştır. Neden abartıldı anlamıyorum.
-
@scofieldmustafa söylediğinizden böyle bi anlam çıkmadığı için yanlış anlaşıldınız . Akademik referans olarak sorsaydınız sıkıntı olmazdı, insanlar artık bu durumlardan çok mağdur olduğu için tahammülsüzlük var ki çok normal . Sorunuza aslında daha önce birisi cevap vermişti ve aranmadığını söylemişti . Ben kendi adıma bi kuzenimi bi de bi aile dostumuzu yazdım rastgele
-
90,7 puan ile bu sınava klasik olması, az sayıda alım yaptığı için ve çok uzak bir yerden gelmek durumda olduğum yüzünden başvurmayacaktım. Ancak hala adam akıllı bir ilan gelmemesi yüzünden kararsızlığa itiyor bu durum beni. Ayın 20'sine kadar bekleyeceğim, eğer güzel bir duyum vs gelmezse başvuracağım dostlar. Gerçi bu ilana puanda yetmeyebilir..
-
@Baelish sizi anlayabiliyorum ben de böyle düşünüp SPK ve TMSFye başvurmadım . İstanbul’da yaşamamak için . Ama siz Ankara’da yaşamak , burada çalışmak istiyorsanız mutlaka değerlendirin. Ben kurumun alımlarının nispeten şeffaf ve referansa çok dayalı olmadığını duydum. Böyle bir tedirginliğiniz varsa . Tabi 4-5 ay denetimi var bunları da göz önünde bulundurmak gerekir
-
@fatos_ teşekkür ederim hocam güzel cevabınız için.
-
@Baelish Hocam yakin zamanda BDDK bekleniyor.Anca ingilizcenjz iyiyse değerlendirebilirsiniz.Yerinizde olsam denerim
-
@hanniball İngilizce yok hocam. Ah olsaydı zaten psikolojim daha iyi olurdu. Kpss A'ya bilmeden adım atınca böyle oluyor.
-
@paretowilfredo hocam merhaba referans olarak kimi gosterdiniz?
-
Son zamanlarda çok ilginç üyeler çıkmaya başladı
-
@Hakim-Bey Hocam sen de ilginç üyeleri yakalıyosun yine güldürdün bu ikinci Borçlandım sana
-
@kuruhasan, içinde söyledi: 2019 KGK Uzman Yardımcısı Alım İlanı
@Hakim-Bey Hocam sen de ilginç üyeleri yakalıyosun yine güldürdün bu ikinci Borçlandım sana
-
@bohemian, içinde söyledi: 2019 KGK Uzman Yardımcısı Alım İlanı
@paretowilfredo hocam merhaba referans olarak kimi gosterdiniz?
Sizi göstermeyi düşünüyorum dostum, kabul buyurursanız eğer
-
@paretowilfredo konu sizi meraktan referansiniza ulaşmış hey maşallah
-
@hanniball hocam ticaret hukuku icin kaynak oneriniz var mi calisirken cok zorlaniyorum anlatimi akici olan basit anlayabilecegim bir dil de kitap olursa sevinirim
-
@Baelish hocam maliye icin guncel kitap tavsiyeniz var mi kurum sinavina hazirlanmak icin
-
@bohemian Son kpssde piyasadaki tum maliye kitapları cuvalladi. O yuzden yeni basimlari beklemek daha iyi olur.
-
@Baelish a kadro yeni basim bakan var mi ?