İkinci Üniversite
-
Arkadaşlar merhaba,
İkinci üniversite kapsamında Anadolu Üni - Uluslararası İlişkiler (İngilizce) ve Ataaöf - Laborant ve Veteriner Sağlık programları arasında kayıt yaptırma konusunda kararsızım.
Farkındayım birbirleriyle alakası olmayan bölümler, biri önlisans diğeri lisans. Anadolu Üni.'ye kayıt için yeterli dil puanım var ve İngilizce ile olan bağım bitmesin, akademik şekilde metinlere hakim olmayı devam ettirebileyim düşüncesi ile istiyorum, Ataaöf'ü ise liseden beri gelen Eşit Ağırlık, ünide İİBF kökeni ile tamamen bağımsız konular olduğu için düşünüyorum. Zaten kamu bankasında çalıştığım için DGS ile 4 yıllığa geçmek derslere devam etmek falan iyice zor benim için.
Tamamen keyfi bir akademik program olacak benim için, tavsiyelerinizi alabilir miyim ?
İlginiz için teşekkürler.
-
@KöyünDelisi bence ulrs seçin
-
@KöyünDelisi hocam mesleki kaygınız yok ise, olay kendi gelişimini sürdürmek ise Uluslararası İlişkiler.
-
@Agor @İrving-Fisher teşekkür ediyorum hocam, sağolun
-
arkadaşım 1. sınıf öğrencisi, bu dönem yeni kayıt oldu. sınavlar başlamadan iki yıllık bölümünü yine iki yıllık bir bölümle değiştirmek istiyor. Bu mümkün mü acaba bilen var mı?