Halkbank Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Alım İlanı
-
HALKBANK ÇAĞRI MERKEZİ MÜŞTERİ TEMSİLCİSİ ALIM İLANI
ALIM YAPILACAK İL:
İstanbul (Avrupa)EĞİTİM DURUMU:
Önlisans-LisansASKERLİK DURUMU:
Erkek adaylar için askerliğini tamamlamış, muaf, sevk tarihi belli olmuş bedelli adayları veya en az 1 yıl süre ile tecilli durumda olan adaylarÇALIŞMA ŞARTLARI VE SOSYAL HAKLAR:
- SGK’ya bağlı olarak çalışılmaktadır.
- Servis ve yemek imkanı vardır (yemek için SetCard verilmektedir)
- 7/24 vardiyalı çalışılması sebebiyle mutlaka esnek çalışma saatlerine uyum sağlanması istenmektedir. Gündüz, akşam ve gece olmak üzere 3 ana vardiya olup ekip olarak çalışılmaktadır. Bunun dışında resmi tatiller ve hafta sonları çalışmaları da mevcuttur.
SINAV SÜRECİ:
- Online genel yetenek sınavı
- Kişilik envanteri
- Mülakat
BAŞVURU İÇİN LİNK:
https:/ /www.kariyer.net/is-ilani/krm-ozel-istihdam-hizmetleri-banka-cagri-merkezi-musteri-temsilcisi-2385565 -
Bu ilana başvuran var mı ?
-
@Blueberry başvurdum kariyernet üzerinden
-
@Jakuppp Sınav daveti alan var mi?
-
@Esra-Uz ben aldım ama gidemeyecegim gibi
-
@Esra-Uz bende aldım başvuran çoğu kişiye gönderdiler galiba
-
@guymağduru Neden hocam
-
@Jakuppp Almayanlar varmis hocam
-
çagrı merkezinde belli bir süre çalıştıktan sonra başka birimlere geçiç var mı
-
@ozge17 Giseye gecenleri duydum Hocam ama suresi kisa degil 5 seneydi benim duydugum
-
Sınav hakkında detaylı bilgisi olan var mı?
-
@1meltem başvurdum ama mail filan gelmedi gelir mi ki acaba
-
Başvuru yaptım ama sınav daveti alamadım neden acaba yada gelir mi bilgisi olan var mi
-
@bilal4141 bana mail geldi, ama bankaya bağlı değiliz o yüzden bilmiyorum
-
Bana da mail geldi. Ama taşeron firmaya bağlı olcakmışız, asgari ücret,gece mesaisi,müşteri memnuniyetsizliği söz konusu olunca çok rahat işten çıkarılma... bunları duyunca emin olamıyorum.
-
@gmzankr066 sınava girdinizmi
-
@melttm girmedim hocam
-
@Blueberry mülakat sonuçları ile ilgili bir bilgi varmı acaba yada bilgi alabileceğimiz bir bilgi kanalı?