Adalet Bakanlığı 810 İcra Katibi Alım İlanı 2017
-
kim hangi şehire başvurdu , puanı nedir ? Hazırlıklar başladı mı ?
-
özelden soran arkadaşlar için 100 civarı metin sınavdan 1 hafta önce yayınlanır.
-
sınav anında silme tuşunun aktif mi yoksa pasif mi olduğu hakkında bilgisi olan var mı acaba?
-
@berşe
Hocam klavyedeki tüm tuşlar aktif olur..Bana sorarsanız silmeye zaman harcamanın düz basıp yazın hızlıca silip doğrusunu yazmak zaman kaybı. -
@berşe
Nokta virgül büyük küçük harf bunlara takilmayin boşluk bırakın tek yeter.bilgisayar okuma yaptığı için sadece yanlış kelimenin altını cizer. -
@rlg cevabınız için teşekkür ederim son icra katipliği alımında uygulama sınavı Ankara da olmuş ve noktalama ya dikkat edilmemis bu sınavda açılan illerdeki adliyeler sınavı yapacak anladığım kadarıyla. Metinler yayınlanırken noktalama ya dikkatli edilip edilemeyeceği belirtiliyor. Ben ilçe adliyesinden başvuru yaparken oradaki basvurumu alan kişi sınav anında komisyon karar verir gibi birşey söyledi
-
@rlg imlalı çalışıyorum yazarken 90ı bulamadım henüz o yüzden pek umudum Yok açıkçası. Hakkımızda hayırlısı olsun
-
@berşe
İmlali çalışmayın ellerinizi düz yazmaya çalıştırın.imla önemli değil.disiplinli çalışırsanız olur hedef 120 falan belirleyin adepte olun yazın.nasipse zaten o eller şakirdar o an yok değilse ne yapsaniz boş.siz calisin güzel olur ins.sonuda. -
@rlg amin hocam inşallah dikkate alacağım tavsiyelerinizi
-
@rlg meraba, sınav zamanı seçilen metinleri kağıttan bakarak mı yazıyoruz ekrandan mı acaba? Ankara için bir bilginiz var mı, bazıları ekrandan yazdırıyor bazıları kağıttan dediler ama?
-
@gmzeustack ekrandan olması lazım
-
@aliveli teşekkür ederimm
-
@gmzeustack
Ekranda metin cikar bununla birlikte kağıttan bakarak yazmak isteyenlere de kâğıtta dağıtılır.mantikli olan ekrana bakıp yazmak zaman kazandırır. -
@gmzeustack
Ankara adliyesini arayıp sorabilirsiniz icinizin rahat etmesi için ama ekranda çıkar diye biliyorum hocm -
@rlg teşekkür ederim
-
Kayseri 18 kişi alacak ve 360 kişi listeye alınacak puan olarak kaçla kapatır tahminen puanım 77.12... listeye girme şansım var mı
-
@msl13 bilgisi olan varsa cevap verirse çok sevinirim çok sıkıntılı bir süreç gözüm kulağım bu haberde kayseriye 77.12... listeye dahil olma şansım var mı
-
@msl13
Hocam normalde 72 ye kadar dusuyordu.ama bu defa belki son olarak girebilirsiniz gidersiniz diye dusunuyorm. -
@rlg çok tşk ederim çok sağolun iyi günler dilerim
-
maalesef şu lise kpss taban puanları yükseltecek gibi duruyor. Lisans ve ortaöğretim kadroları ayrılması gerekiyor lise mezunları kolay sınavda aldılar 85-90 ı biz mayısta o türkçe ve matematik sorularıyla boğuştuk 70 li puanlarda kaldık. Adalet bakanlığında adalet sadece bakanlığın isminde yer alıyor sanırım.