Vakıflar Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
Foruma takip eden var mı bilmiyorum ama VGM ile görüştüm.Başvuru zamanında verdiğimiz adreslere tebligat yapılacakmış.Süreç hakkında en ufak bir bilgileri yok önce gvs mi yapılacak mülakat mı yapılacak şuan muamma hatta tebligatın içeriği nedir ne zaman gönderilecek onlar da bilinmiyor hepsini tebligat elimize ulaşınca öğreneceğiz.
Bu arada 4 gün sonra 2020 ye giriyoruz dimi biz bazen unutturuyor da kurumlar -
Arkadaşlar sınav puanını öğrenmek için cimere yazıp geri dönüş alan var mı acaba
-
Gazi üniversitesi itirazları değerlendirmiş, ilanda bize belirtilmediği halde her ders için baraj olduğunu belirtmiş ve kompozisyon için de baraj olduğu yazılmış benimle birlikte 2 arkadaş daha itiraz etmiş ve onlara da aynı şekilde kompozisyondan elendikleri belirtilmiş.
-
sınavda 64 doğru yapmama rağmen kompozisyondan elendim. sağ olsunlar kompozisyonuma çok düşük puan vermişler. benden 5 doğru az yapan arkadaşım mülakata kaldı, ben kalamadım.
-
Bu kompozisyon saçmalığına son verilmeli biz yıllarca üniversitede kompozisyon yazmadık
Sınav yapılacaksa hukuk maliye iktisat muhasebe harici dahi ıngilizceyede razıyız ama yok efendim zengin cümle kullanımı, yok yazının sayfaya yerleştirilmesi, yok yazının güzel olması ilkokul 5 sınıfa mi gidiyoruz yapmayın Allah aşkına
-
@keynes5 vakıflar dergisinin 80. yıl özel sayısında "vakıf medeniyeti" isimli bir yazı var. O yazıyı okuduğunu belli eden herkesi geçirmişler kompozisyondan. Sınava girmeden yayınlara bakılması konusunda birçok tavsiye geldi forumda keşke dikkate alsaydınız.
-
@keynes5 hocam saçmalık cidden. kompozisyona göre not alma ilkokulda kaldı. sordukları soruların %80'ini doğru yapmışım. üstüne kompozisyonu kurallara uygun yazmışım. yazım ve noktalama hatası yok; giriş, gelişme ve sonuç kısımlarını da kurallara uygun şekilde yazmışım. sonuç; 59 doğru yapan arkadaşım girdi, ben dışarıda kaldım. 1-2 sayfa geride bir üye, arkadaşının 55 doğru ile mülakata kaldığını söyledi. alanda 9 doğru az yapan birisi, bir kompozisyon yüzünden öne geçiyor. 20 puanlık kompozisyon yerine her alana 5 tane daha soru eklemesi en doğrusu olurdu. bu şekilde elenmek cidden çok zoruma gitti.
-
@paraşütçü-walras hocam ben forumu yeni keşfettiğim için göremedim. burada bir adaletsizlik var bence. 80 soruda 64 tane yapan -%80 doğru oranı olan- dışarıda kalıyor, 55 tane doğru yapan -%70'ten az doğru oranı olan- mülakata kalıyor. sonuçta oraya müfettiş alınıyor, önemli olan alan bilgisinin iyi olmasıdır diye düşünüyorum.
-
Heey uyanın millet mülakat tarihleri belli oldu.
-
@karagergedan hayirli olsun
-
Açıkçası buradaki sessizliği anlamış değilim.Gelişmelerle alakalı şeyleri yazmak herkese zor geliyor sanırım.
Mülakatlar başladığı an ‘ne sordular’ sorusuyla bazı arkadaşlarla tanışabileceğiz sanırım.
Öngörüşmeler başlamıştı birkaç haftadır benim de yapıldı bir saati geçen bir sohbet tanışma havasında geçti.
Son alımda mülakatı seçme zarf şeklinde uygulamışlar tahminim yine aynı şekil yapmaları bunun haricinde ekstra bir bilgiye sahip olan var mı? -
sonuçlar açıklandı arkadaşlar
-
@karagergedan oldumu hocam
-
@Willsmithh Yok maalesef olumsuz hakkımızda hayırlısı olsun.
-
@karagergedan olsun dostum epey bir mülakat göreceksin inşallah hakkında en iyi yer olur kendim girmesem de merak ettim seni hayirlisi bakalim
-
@Willsmithh Çok sağolasın kardeşim hepimizin adına inşallah öngörüşme olsun mülakattaki sohbet olsun her şey olumluydu tepkiler güzeldi fakat şanssız bir zarfı seçtim 2/4 yapabildim mülakat puanını esas aldılar sanırım liste dışı kaldık hayırlısı olsun ne diyelim eksikleri tamamlayıp mücadeleye devam tekrardan