İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
@Esbk-1
Doğru hocam. Kentleşme ve çevre de kamu yönetiminin bir alt dalı. Yönetim bilimi gibi tam kamu yönetimi demeyip dalları tek tek saymış ilanda o yüzden oraya bi göz atsanız yeter bence -
@sntn35 hocam, cok sagolun ya kafayı yıycem ne calısacagim konusunda. Son, bi soru sora bilir mıyım o zaman bnm notlarım da turk siyasal hayatı diye bölum de var oda siyaset bilimi ile alakalı, galıba
-
Arkadaslar %20lik kisim olan kurum mevzuati kısmında calismamiz gereken mevzuatin isimlerini birisi rica etsem topluca yazabilir mi ?
herkes derli toplu sekilde görsün bu sayede -
Dekontun gonderilmesi gerekmiyor mu gcen yıl göndermistim sanki
-
@aroma Not: "Sınav ücretinin yatırıldığına dair herhangi bir teyit yapılmamaktadır. Eğer elinizdeki dekontta yer alan IBAN numarası resmi gazetede ve web sayfamızda verilen IBAN numarası ile aynı ise paranız üniversitenin hesabına ulaşmış demektir. Bunun için tekrar AYBÜ Göç Politikaları Merkezi ile iletişime geçilmesine gerek yoktur."
-
@Esbk-1
Siyaset bilimi dediği ortaya çıkışı ve bilimin gelişme süreci aslında. Türk siyasal hayatını siyasi tarih kesisimi kadar bilsek yeter bence. Ayriyeten partiler seçimler boyutuyla bilmemiz gerekmez diye düşünüyorum. Ilanda yazmiyor Türk siyasal hayatı. -
6458 sayılı YUKK Göre Mültecilere Ait Seyahat Belgesini Hangi Mercii Düzenlemeye Yetkilidir ?
a)Bakanlık
b)Genel Müdürlük
c)Valilikler
d)Konsolosluklar
e)Sınır Kapılarındaki Kolluk Birimleri2019 İl göç uzm yrd sorusu
-
@kemankeşş genel müdürlük mü
-
@kemankeşş Konsolos
-
@kemankeşş Vali vali
-
@modigliani-0 modigliani doğru cevap dostum her gün bir soru yazacağım kanundan analiz ettim baya bundan zor hazırlayacağım ki alışalım
Kamu uluslar filan kafa almaz artık 20 soruyu fullemeliyiz -
@kemankeşş soru paylaşımı yapacağım takipte kalın
-
6458 sayılı YYUK göre İkamet izni başvuruları ve bu başvuruları karara bağlayan makamlar aşağıdakilerden hangisinde sırası ile verilmiştir ?
A- Büyükelçilik/ valilik
B- Valilik/Genel müdürlük
C- Bakanlık/ Valilik
D- Konsolosluk/Genel Müdürlük
E- Konsolosluk/ Valilik -
-
@sntn35 cok tesekkur ederım hocam, cok, yardımcı oldunuz
-
-
@kemankeşş arkdaşlar cevap d olacak kanun aslında detay iyice özümsemek gerek paylaşımlara devam edeceğim
-
@kemankeşş md 21 de düzenlenmiş bakmak isteyeneler için
-
@kemankeşş valiliklere de başvuru yapılıyor hocam soru eksik olmuş sanki
-
@Marsiyal hocam o Türkiye içinden yapılacak ikamet izni başvurularında istisnaş olarak onu belirtir zaten md 22 de geçiyor Türkiye içinden olursa eğer Valiliklere de yapılıyor