İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
@felix-felicis bende tam esnek yaptım
-
@chamberlinn yayımlanmıyor
-
@felix-felicis dogru tam esnek olmali sinavda kafa gitmis fena hataya dustum bu soruda
-
@felix-felicis evet o sorunun cevabı tam esnek. Hangisi çalışma izni almak zorundadıra ne dediniz? Ben mülteci dedim. Bide azınlık okulunda okuyamaz gibi bir şık vardı onu yaptım ikisinden de emin değilim.
-
Bnde onu yaptim hocam
-
milletlerarasi özel hukuk milletlerarası hukukun alt dalı değil mi?
-
@Marsiyal Hocam mültecinin koruma belgesi çalışma izni yerine geçiyor diye düşümdüm. Mavi kart dedim ben
-
@whshw sağlık olsun hocam oluyor böyle şeyler
-
@felix-felicis şartli multeci vardi orda herhalde bn onu yaptim mavi kart calisma izni almadan calisabilir
-
Arkadaslar sinav zor muydu ne sanki
-
Hatta bi soru vardi mavi kartla ilgili devlet memuriyetine gorebilirler diye o yanlis olcak konusmustuk onu burda
-
Arkadaşlar cevap milletlerarası hukuk olabilir . Kamu - özel kişi durumu varsa kamu hukuk dalında değerlendiriler milletlerarası hukuk ;özel -özel durum varsa ozel hukuk dalı alaninda degerlendirilen milletlerarasi özel hukuk olucakti.Koruma basvuralari , statü kazanımları vs kamu -özel olarak dusunduk.
-
@whshw hocam zorluktan ziyade saçmaydı yani o kadar güzel konular o kadar güzel sorular varken böyle saçma sorular seçmeleri sınavı hazırlayanlarin bizlere ne kadar uzak olduğunu gösteriyor
-
Hocam birakin onu simdi cvplari tartisalim yani bnce oyle
-
@paraşütçü-walras ösym nin son yaptığı kaymakamlık sınavının da kaliteli olduğu söylenemez.Hala netlik kazanmayan itiraz edilen birçok çelişkili soru vardı.
-
Kaçla kapatır acaba ne zaman açıklanır ki
-
İdt sorusuna halkbank yapan varmi
-
@Keremtun valla senyoraj ile özelleştirme arasında kaldım aslında ikisi de arızi. Ama özelleştirme yaptım
-
@regresyon bn oyle yaptim hocam
-
@regresyon hocam o soru deniz isletmeleri olcak sanirim. Ziraat bankasi ve halk bankasi idt