İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
@whshw hocam ben kitaptan bakıp bulursam yazarın cevabını yüzde 90 oranında cenap anahtarı oluşturalım yüzde yüz emin olan yazın benim iletinin altına eklesin
-
Arızi gelir dıştan olan devletin kaynaklarından olmayan gelir değil mi? Ecrimislin tarifi gibi. Senyoraj, mamelak, özelleştirme bunların tamamı zaten olağan gelir değil ki
-
@denetmenadayı hangısı ıdt degıldır dıyodu
bm nın organı degıldır dıye soru vardı sanırım şıkları hatırlıyorum
ımf
dunya meterolojı
uluslararası af orgutu
uluslararası claısma orgutu -
@denetmenadayı, içinde söyledi: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
karadag
1948
sıyası partıler vatandasa ıs bulur sıkkı vardı
sıyası partı turlerı vardı anayasal partı devrımcı partı
woolrow wılson
pozıtıf statu hakkı
adıl yargılanma seklıjnde sık vardı
abd ıle aramızın acılmasına 1980 ıhtılalı dedım
ıkamet ıznı turlerınden degıldır dıordu
aıle ıkamet ıznı ozellıklerınden degıldır dıyordu sıklar arasında destekleyıcının gelırı 1 yıl klısı evlılık bu sekılde yapılmamalı yabancı es 18 yasını doldurmlı vs dıyodu
koruma ılkesı vardı turk bayragına karsı ıslenen suc
cumhurbaskanlıgı kararnamesı ıle ıglılı soru
sayıstay
jandarma genel kom.
durustluk kuralı 1ve 3 vardı
vasıflı ehlıyetlılık mıydı neydı ehlıyet turu degıldır dıyodu
borclar hakım olamayanm ılke
ıkı olay vermıstı 1. de su 2. de su gecerlı dıodu
25 30 zamanasımı sorusu
erteleme sorusu
resım
ecrımısıl senyoraj sorusu
ecrımısıl
cevap 5 olan soru
arz talep dengesı
cok sayıda alıcı ve satıcı bosluk doldurma
agustos 2019 ıssızlık oranı
2019.2.ceyrek buyume oranı sorusu
kamu buyuklugunu gosteren dıs tıcaret ıle ılgılı olan soru
barro
gını katsayısı 40 45 dıodu
paranın ıslevı mı ne dıodu degısım degereı
merkez bankası 1931
almanya ıle turkıye arası ınsaat malzemelerı sorusu vardı
ulkesınde zorla gonderılme ulkesıne gırememesı netıcesı ne ıle adlandırılır
mavı kart turkuaz kart uzun donemlı ıkamet ıznı sorusu hangısı avantajlı ıdı dıye soruyodu
evrak ınceleme ıcın 4 saat
hangısı yanlıstır deyıp uluslararası koruma basvurusu 1 hafta ıcınde netıcelendırılır mı ne dıyodu
ıkamet ıznı cesıtlerınden degıldır
yabancıların tasınmaz sınrılandırması vardı cografı yere gore ve bı kac ozellık vermıs sınırlandırılabılır dıyodu
sart ıslem sorusu
yerınden yonetım ozellıgı degıldır yonetmelık cıkaramaz dıyodu
mılletlerarası hukukARKADASLAR UZERINE EKLEYIN BUNUN
KIYISINDAN KULAGINDAN TUTUP HATIRLADIKLARIMI YAZDIM YA ŞIKLARINI HATIRLADIM YA CEVABINI HATIRLADIM VS VS -
@denetmenadayı kardeşim 100 de yüz olanları ekleyelim.lütfen
-
@Willsmithh, içinde söyledi: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
Uluslararası ilişkiler
1.westfalya 1648
2.woodrow Wilson
3.hangisi gullik ve urwick planlama ilkesi değildir -eş gudumleme ( fayol yönetim ilkesidi )
4.BM insan hakları 1948
5.natoya son üye olan ülke Karadağ
6.tr abd arası kriz yoktur ( U2 krizi : Rusya ile amerkika arasında bir krizdir ve uçak TR den kalktığı için Rusya ile kriz yaşadık)
7.hangisi insan hakları sözleşmesine sonradan girmistir -mülkiyet
8.hangisi 1945 yılı özelinde yanlış bilgidir ( Rusya süper nükleer güç haline gelmiştir yanlış olcak amErika nükleer güç oldu )
9.BM bütçesini kim onaylar ( BM Genel kurul )
Bunlar benim emin olduklarım üzerine ekleyebilirsiniz10.siyasi partiler iş bulur yanlış olacaktı
11.hangisi oy verme mödeli değildir ?
12.hangisi parti türü ayrımı değildir ?Parti türü olmayan ( kitlesel olan sık olacak diğerleri siyaset kitabımda var baktım)
-
@chamberlinn sizin bakış açınızda doğru hocam o yüzden birsey diyemiyorum hakkımıza hayırlısı olsun.
-
@Willsmithh Dostum hatırladıgım soruları yazdım hanı bunu bı sekılde derleyıp toplayalım ona gore 100 e tamamlayalım dıye karaduzen yazdım kardesım yoksa unutuluyor akla gelmıyor
-
turkıye ıole ılgılı bır soru vardı şıklar arasında koalısyon gucvelerıne asker gonderme ıste havaalanını acma ve yumurtalık kerkuk petrol yerlerı ıle ılgılı şık vardı cevap neydı
-
Uluslararası ilişkiler
1.westfalya 1648
2.woodrow Wilson
3.hangisi gullik ve urwick planlama ilkesi değildir -eş gudumleme ( fayol yönetim ilkesidi )
4.BM insan hakları 1948
6.tr abd arası kriz yoktur ( U2 krizi : Rusya ile amerkika arasında bir krizdir ve uçak TR den kalktığı için Rusya ile kriz yaşadık)
8.hangisi 1945 yılı özelinde yanlış bilgidir ( Rusya süper nükleer güç haline gelmiştir yanlış olcak amErika nükleer güç oldu )
Bunlar benim emin olduklarım üzerine ekleyebilirsiniz10.siyasi partiler iş bulur yanlış olacaktı
12.hangisi parti türü ayrımı değildir ?Parti türü olmayan ( kitlesel olan sık olacak diğerleri siyaset kitabımda var baktım)
13.Uluslararası ilişkiler ile tanım sosyal insaacilik veya neoliberal ikisinden biri bakmak gerekiyor
14.Kuveyt işgali sonra amerikanın beklentisi değildir tr den ? Irak kuzey cephesi açıp asker göndermek -
@Willsmithh hatirladiklarinizi yazın cevap bulalım
-
Henry fayol mu woodrow Wilson mı arkadaşlar cevabı hangisi
-
@ankara0648 woodrow Wilson hocam yazdım kesin o tarihten anlayabilirsiniz 19.yüzyılın sonu zaten
-
@ankara0648 yukarıda paylaştıklarım büyük hata olmadıkça yüzde 99 doğru kalanı çıkaralım
-
@denetmenadayı çarpan ve büyüme sorusu cevabı 5 ikisininde
-
Uluslararası ilişkiler
1.westfalya 1648
2.woodrow Wilson
4.BM insan hakları 1948
13.Uluslararası ilişkiler ile tanım sosyal insaacilik veya neoliberal ikisinden biri bakmak gerekiyor
14.Kuveyt işgali sonra amerikanın beklentisi değildir tr den ? Irak kuzey cephesi açıp asker göndermekArkadaşlar hatırlamadığım y sor var yardımcı olun altına yazın soruyu cevap bulalım
-
@Willsmithh rekabetçi piyasa sorusu
-
Uluslararası ilişkiler
1.westfalya 1648
2.woodrow Wilson
4.BM insan hakları 1948
14.Kuveyt işgali sonra amerikanın beklentisi değildir tr den ? Irak kuzey cephesi açıp asker göndermekArkadaşlar hatırlamadığım y sor var yardımcı olun altına yazın soruyu cevap bulalım
15.milletler arası hukuk sorusu ( özel hukuk veya milletletaradı hukuk emin değilim
16.hangisi uluslarasi.iliskiler.de bağlayıcı kuralların oluşun şekli değildir ? ( cevap bilmiyorum )
17.yeni kamu yönetimi özellikleri
18.Weberin bürokrasi anlayisi -
@chamberlinn kamu ulus tamamlayalim önce hocam
-
U-2 casus uçağıyla abd uçağına kalkış izni veriyoruz. Yani adb ile ilişkinin bozulması durumu yok.