İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
@Marsiyal ben verginin harcama üzerinden alınması mantığından eledim onu değişik olanı yaptım
-
@Willsmithh öyle mi dersiniz düşer mi puanlar genel nasıl acaba
-
@kemankeşş kim ne derse desin giren 800 civarı kişi vardı sanırım 10 sınıf 80 er saydım ama
-
@kemankeşş bence 70 de kapatir
-
Burda kamu yonetimi kismi toplanmis. Kac dogrunuz var o bolumden
-
@kemankeşş bence taban puan ile kapar hocam gecen yıllarda kamu ulus bölümü genelde tarih ağırlıklı ve genel kültüre yakın sorular vardı bu yıl siyaset bilimi ve kamu yönetiminden çok soru var ve geneli zordu direk bu bile tabanda kapaması yeter
-
@Willsmithh, içinde söyledi: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
Mevzuat Soruları
1.Tanım sorusu cevabı ? Geçici koruma
2.Hangisi ikamet türü değildir ? Geçiş ikamet izni
3.Tanım sorusu ? Mülteci - Ab den gelen
4.Bekleme süresi ? 4 saat
5.Hangisi Çalışma izni başvurusu yapmak zorunda ? Uzun dönem ikamet izni
6.En avantajlı hangisidir ? Mavi kart
7.Aşağıdakilerden hangisi yanlıştır ? Refakatsiz çocuklar hızlandırılmış değerlendirmeye tabi tutulur diyordu yanlış
8.Hangisi uzun dönem ikamet izni imkanlarından değildir ? TR vatandaşları kadar veya daha fazla hak verir diyordu yanlış.
9.Yabancıların haklarının sınırlandırılması ile iligli hangisi yanlıştır ? CB kararnamesi ile sınırlanabilir yanlıştı Kanun ile sınırlanabilir
10.10- hangisi yabancılara tanınmaz
Yüksek öğretim kurma
İlköğretim orta öğretim eşit
Cb kararıyla ortaokul kurabilirler
Azınlıklara bağlı okullarda eğitim görmezler -
@guymağduru bu sorunun cevabını bilen varmı okullarla ilgili olan birde taşınmaz öle ilgili vardı
-
Yabancıların temel hak ve özgürlükleri nasıl sınırlandırilabilr
Vatandaşla yabancılar arasında bir ayrım yoktur bence cvp bu olacaktı -
@guymağduru bunun cevabı e şıkkı kesin bilgi arkadaşlar İnternete yazınca çıkıyor
-
@Willsmithh, içinde söyledi: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
@guymağduru bu sorunun cevabını bilen varmı okullarla ilgili olan birde taşınmaz öle ilgili vardı
Ben azınlıklar okul kuramayacagi için bunu yaptım
Ama emin değilim -
@Willsmithh mantik olarak dusunuldugunde yabanci birinin yabanci bir okulda egitim gornesi yasak degildir onu yaptim digerleri alakasiz di zaten
-
@guymağduru azinliklar okul kuramaz demememis kurdugu okulda turk ogretmenlerini calistiriyor bu bizim lehimize olan bir durum
-
@malik, içinde söyledi: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
@Willsmithh mantik olarak dusunuldugunde yabanci birinin yabanci bir okulda egitim gornesi yasak degildir onu yaptim digerleri alakasiz di zaten
Orda yasak değil demiyordu devletin kuracaği okulda eşit faydalanır diyordu
Soru hangisi yanlıştır diyorud -
Sorulari toplayaniniz oldu mu arkadaslar
-
@Marsiyal E şıkkı hangisiydi hocam
-
-
@malik, içinde söyledi: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
@guymağduru azinliklar okul kuramaz demememis kurdugu okulda turk ogretmenlerini calistiriyor bu bizim lehimize olan bir durum
Sikta azınlıkların açtığı okulda yabancılar eğitim göremez diyordu. Bende azınlıklar okul kuramaz diye bunu yaptım ama yanlış olabilir tabi
-
@guymağduru ewt esit faydalanir ben ucretli ogretmenlik yaptim bulundugum okulda yabanci cok vardi herhangi bir ayirima tabi degillerdi ayni dersleri goruyorlardi
-
@hak-111111 kamuyu 20 soru topladım sayfada var mevzuat dan 10 soru yazabildim