İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
arkadaşlar mavi kart çalışma izni sağlıyormu ? mavi kart sahibi devlette sözleşmeli olarak çalışabilir vs diyor vatandaşlık kanununda , çalışma kanununda bir hüküm bulamadım
-
-
@Willsmithh hocam bn simdi baktim mavi kart dogumla turk vatandasi labul edilip daha sonrasinda yurt disinda vatandaslik elde etmek amaciyla turk vatandasligindan ayrilan kisilere veriliyormus. Kazanilmis sosyal guvenlik haklari sakli kaliyor. Ancak secme ve secilme,muafen arac ve ev esyasi ithal et.e,askerlik yapma yukumlulukleri yok.Asli ve surekli kamu hizmetinde calisamiyorlar fakat isci,gecici isci ve sozlesmeli personel kadrolarinda istihdam adilebiliyorlar.
-
@Willsmithh Hocam mavi kart çalışma izni sağlar sözleşmeli çalışma şeklinde özellikle belirtmesi ise memur olamadiğı için
-
5682 sayılı pasaport kanunu madde 4 ile 11 arası komple mülga görünüyor. Nasıl oluyor bu ?
arkadaşlar Allah rızası için cevaplayın -
@miyopkeynes hocam valla ben bilmiyorum direk okudum geçtim 6458 dede 124 kaldırıldı diyor göndermede
-
Vatandaşlıktan çıkma izin belgesi kaç yıl içinde kullanılmalıdır ?
A) 1 B ) 2 C) 3 D) 5 -
@Müşrif b
-
@Müşrif c
-
@errayn 2 yıl
-
@Müşrif haydaa bakayım hocam sağolun
-
Aşağıdakilerden hangisi İran-ırak savaşlarında sonra abd nin uyguladığı politikadır ?
A)yatıştırma politikası
B)soğuk diploması
C)Mekik diplomasisi
D)cephe diplomasisi -
@Müşrif çıkma Hakkı diye okumuşum şimdi oldu tamamdıe hocam baktım
-
@Willsmithh cevabı bilmiyorum ama mekik ve yatistirma olmadığını biliyorum. Soğuk da kalamaz ABD oralara cephe diplomasisi mi
-
@errayn İşte böyle böyle kısacık sürede kanunuda ezberledik birsuru süre makam var karışması normal hocam
-
@Müşrif mekik diploması hocam cevap ardından Henry kissenger yürütüyor bu diplomasını ve Camp _ David anlaşma yapılıyor
-
@Willsmithh Ama nasıl mekik mekik olamaz ki çünkü mısırla İsrail arasında uygulandı o diplomasi eminim
-
@Müşrif özellikle vatandaşlık için başvuru neresi işte vize için neresi gibi sorular ben çok karıştırıyorum
-
@errayn Aynen hocam bence o kısımlar yüzeysel sorulur 6458 en ayrıntılı sorulcak olan
-
@Willsmithh bende direk mekik elemiştim kissinger planı mekik diplomasisi camd david bildiğim bu 3 direk mısır israil savaşı iran ırak olanda irangate olayı tek bildiğim