İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
@Baelish hocam yemin ederim vakıf sınavı inanılmaz ötesi kötüydü
-
Kızılaydan sınav yerine sorunsuz bir şekilde nasıl ulaşım sağlayabiliriz?
-
@kemankeşş bende 26 net yapmıştım
-
Kamu kısmı kimsede cok olmadigi icin eger alandan aynı vakıf gibi sorarlarsa patlariz. Tek umudumuz oralar cunku. Ayrica vakıftaki iktisat sorulari da gordugum en anlamsiz sorulardi
-
@whshw hayatımda ilk kez iktisatı anlamadan yaptım yok tacikistan yok maristan aklımda silemiyorum
-
@errayn hocam sirf farkli olcaz diye olur olmaz şeyler soruyorlar. Bu calistigimiz derslerin ucu bucagi yok bir sınır cizmeliler. Bu derslere calisan da insan yani. Ben gecen seneki sorulara baktim az cok. Cok sacma soru goremedim
-
@errayn bilgisayardan bakmak lazım galiba. Aldım çıktıyı. Telefon açmamisti bende.
-
@whshw bir sınır olmalı valla kafa almıyor ki özellikle muhtelif
-
Sağolsun aslanreyiz'in attığı notlardan çalıştım ben muhtelifi. Her şeyi bilmek mümkün değil ama epey bi faydası oldu
-
arkadaşlar kararnamenin hangi maddeleri bizi ilgilendiriyordu bugün bakcam eski sayfalarda bulamadım
-
@whshw sosyal risk de nedensellik bağı aranmaz
-
@Willsmithh 55-63 sayfalar hocam 158-167
-
@Baelish Evet, bir sınavda daha insanları üzmüştü kdk mıydı acaba, şimdi tam hatırlayamadım. O yüzden sınav anında tetikte olmak lazım bunlar garip sorular hazırlayabilir diye farkında olarak çözmek lazım, yoksa şöyle oluyor, sınavdan çıkınca, orda onu mu demek istemişler ben biliyordum, ne demek istediğini anlamamışım tüh ya...falan:)
-
Bence vakıf sınavı tarihin en saçma soruları listesinde girmiştir. Aklıma geldikçe gülüyorum saçma sapan ifadeleri.
-
@kalendermeşreb aynen ülkelerin ismini a , b diye kodlamistim
-
@felix-felicis, içinde söyledi: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
Göç kurulu ile göç politika kurulu aynı kurul mu?
Hocam bu iki kurul aynı mı? @plansız
-
@felix-felicis 6458 de Göç Politikaları Kurulu diye geçiyordu sonra Kanundaki teşkilat maddeleri mülga oldu, cbk da yeni ismi Göç Kurulu, dolayısıyla evet aynı Kurul, adı değişti. Üyeleri noktasında da tabi bazı düzenlemeler oldu sanıyorum.
-
@plansız, içinde söyledi: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
@felix-felicis Eskiden üyeleri tek tek sayıyordu, artık böyle diyor.
-
@plansız Anladım hocam çok teşekkür ederim. Benim de bi an kafam karıştı demek değişmiş.
-
@regresyon hahhah