İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
Hadi bnden de bi soru o zaman Aşağidaki konferanslardan hangisi ile mihver devletlere savas ilan eden devletlerin BM ye kurucu uye olarak kabul edecegi kararlastirilmistir?
A)san rome
B)yalta
C)postdam -
@kalendermeşreb teşekkürler hocam
-
-
1920 türkiye ekonomisinde demiryolu millileştirme ve tütün reji millileştirme yok mu çıkmış todei sorusunda demiryolu kabul etmişte
-
Aşağıdakilerden hangisi istisnai olarak Çalışma izni verileceklerden biri değildir?
A Uluslararası Koruma Başvuru Sahibi
B Vatansız kişi
C şartlı mülteci
D Geçici Koruma
E ikincil koruma statüsü -
@kemankeşş d mi
-
@kemankeşş ikincil koruma ve mülteci ??
-
Arkadaşlar pasaport ve iskan kanununa çalışamadım yetişmiyor çünkü tüm dersler. Çalışan arkadaşlar varsa eger hangi maddeleri önemli acaba.
en azından çalışmayan insanlar olarak girmeden sadece o maddelere bir göz gezdirelim hepsi yetişmeyecek -
@whshw ikincil koruma olacak işgücü kanunuda geçiyor bulabilirsiniz
-
@tubaay hocam muhtelif de bende olmuyor nasıl yetiştiridiniz hepsini
Pasaport türleri ne bakın kim veriyor -
@kemankeşş Hepsine çalışma izni verilmez mi ya? Ha pardon istisnai demişsiniz
-
@felix-felicis pardon istisnai demişsiniz o zaman cevap e oluyor sanırım
-
@kemankeşş benim hocamın siyaset bilimi videosunu izledim isterseniz ona bakın kuruluşlar vs anlatıyor. Tarih de kpss den kalma çağdaş notlarına baktım gerisi yok malesef şans artık
-
@kemankeşş ama hocam 6458 de 89 sayili maddede multeci ve ikincil korumadakilere bir belge verilir bu calisma izni yerine gecer diyor.
-
@kemankeşş ikincil koruma derdim zaten çalışma hakkı var izne gerek yok diye
-
@whshw hocam işgücü md 16 f bendide de öyle yazıyor bir bakın işgücü kanununa göre der heralde sınavda
-
Natonun gorev alani neresidir cografi olarak ?
Natonun en ust duzey memuru ve sozcusu kimdir ? -
Diplomatik pasaport ve hususi damgali pasaportlar ne renktir ?
-
@whshw umuma mahsus bordo
Husisi damgali pasaport yeşil
Hizmet damgali pasaport gri
Diplomatip pasabort siyah dogrudur insallah -
@samettin dogru hocam