İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
@felix-felicis yazdım hocam cevap o
-
@felix-felicis soru yazip cevap yazmadiklarim var onlara cevap bulursaniz yuzde yüz yazın
-
@Willsmithh Hocam cevaba 80 ihtilali demişsiniz de ondan yazdım.
-
@felix-felicis 80 ihtilalinda abd ile neden bozustuk ?
-
@whshw ben yazmadım hocam ben 100 de 100 planları kontrol edip yazıyorum kendi cevaplarım degil
-
@whshw bizim çocuklar kazandı abd Dışişleri amerikan yaptığı bir açıklama üzerine
-
Boumal sorusu,kamu sektörü özel sektöre göre teknoloji şimdi daha geri gibi bi şık vardı
-
Realizme göre yanlıştır sorusu vardı. İnsan özünde iyidir yaptım bu idealizm sanırım
-
Westfalya 1648
Bm genel kurul
Woodrow Wilson
Weber 1 2 3 4
Pozitif statü jellinek -
Mülkiyet halkı mı me vardı en son dahil olan
-
@Willsmithh, içinde söyledi: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
Uluslararası ilişkiler
1.westfalya 1648
2.woodrow Wilson
3.hangisi gullik ve urwick planlama ilkesi değildir -eş gudumleme ( fayol yönetim ilkesidi )
4.BM insan hakları 1948
5.natoya son üye olan ülke Karadağ
6.tr abd arası kriz yoktur ( U2 krizi : Rusya ile amerkika arasında bir krizdir ve uçak TR den kalktığı için Rusya ile kriz yaşadık)
7.hangisi insan hakları sözleşmesine sonradan girmistir -mülkiyet
8.hangisi 1945 yılı özelinde yanlış bilgidir ( Rusya süper nükleer güç haline gelmiştir yanlış olcak amErika nükleer güç oldu )
9.BM bütçesini kim onaylar ( BM Genel kurul )
Bunlar benim emin olduklarım üzerine ekleyebilirsiniz10.siyasi partiler iş bulur yanlış olacaktı
11.hangisi oy verme mödeli değildir ?
12.hangisi parti türü ayrımı değildir ?Parti türü olmayan ( kitlesel olan sık olacak diğerleri siyaset kitabımda var baktım)
13.Uluslararası ilişkiler ile tanım sosyal insaacilik veya neoliberal ikisinden biri bakmak gerekiyor
14.Kuveyt işgali sonra amerikanın beklentisi değildir tr den ? Irak kuzey cephesi açıp asker göndermekArkadaşlar hatırlamadığım y sor var yardımcı olun altına yazın soruyu cevap bulalım
15.milletler arası hukuk sorusu ( özel hukuk veya milletletaradı hukuk emin değilim
16.hangisi uluslarasi.iliskiler.de bağlayıcı kuralların oluşun şekli değildir ? ( cevap bilmiyorum )
17.yeni kamu yönetimi özellikleri
18.Weberin bürokrasi anlayisi
19.jellinek pozitif hukuk
20.realizmin özelliği insan özünde oyidir yanlış olacak -
Urwik lutwik mi öyle bir soru vardı
Sınflandırma
-
@Willsmithh hangisinde türkiye kurucu üye degil gibi soru vardi beklentisizlik hareketimi yoksa türkiye ingiltere fransa üçlü ittifak yapması vardi bağdat paktı sadabad paktı balkan antanti
-
@denetmenadayı gini katsayısiyla ilgili soru 45 üzeri değilmiydi kesin doğru mu bu cevaplar
-
Arkadaşlar Birtane soru vardı yapılageliş kuralları ile ilgili olan. Biraz araştırdım yapılageliş hukukun genel prensipleri mahkeme kararları ve çok taraflı anlaşmalar doğru yanlış olan 2 li yapılan uluslararası anlaşmalar şıkkı
-
@adanali01 baglantisizlik
-
@Willsmithh az gelişmiş ülkelerin bağlılığı hakkında soru vardı hatırlayamadım tam
-
@kemankeşş es güdüm hocam o es güdüml fayol ilkelerinden var
-
@adanali01 bağlantısızlik biz kimiz bağlantısız olcak hocam bi Rusya bi Amerika elden geçirir 20 yılda bir
-
Suclularin geri verilmesine dair bir paragraf vardi
Talebin fiyat esnekligi -4 ise hangisi dogrudur diyordu
Çarpan sorusu vardi
İS in diklesmesi
Vasifli ehliyetli diye bir şık vardi yanlis olan
Borclar hukukunda gecicilik diye bir ilke yoktur
Jandarma yuce divanda yargilanmaz
Boumol dengesi buyume sorusu vardi
Kanun cumhurbaskani kararnamesi karsilastiriyordu
Merkez bankasi 1931 faaliyete basladi
Paranin fonksyonu sorusu