İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
@Willsmithh hocam soruda hangisi yoktur diyor sınıflandırma olacak tı
-
@felix-felicis az gelişmişlik geçcidir her toplum gelişmek için bu evrede geçer vardı bu yanlış bu geleneksel yaklaşıma ait soruda bağımlılık yaklaşımını soruyordu
-
@Willsmithh cevap o mu yani
-
@ankara0648 hocam kontrol ederseniz ulwic gullick ingilizce kısaltması ile posdcorb bunun içinde yok eş güdüm
-
@adanali01 evet hocam o geleneksel yaklaşım bağımlılık yaklaşımına göre diyordu
-
@Willsmithh cordinasgon ilkesi eş güdüm diye geçiyor İngilizce makelelerde buldum ama sınıflandırma ya dair birşey yok
-
Yaklaşıyor yaklaşmakta olan yakındır bu grupta kavga içime doğuyor ve bir soru emin olmamakla hatalı 6458 de
-
Gecen sene ne kadar surede açıklanmış yazili sonucu ?
-
Son 30 yılda kamu ile ilgili değişim tarzı bir soru vardı
-
@Bahriye-Nazırı bilmiyorum hocam ama 3 hafta diye aklımda kalmış
-
Homoeconomicus diye birşey vardı
-
@ankara0648 hocam ozaman düzeltiyorum ben inglizce öğrenmiştim onu siz haklı olabilirsiniz Koordinasyon hiç eş güdüm olarak aklıma gelmedi düzeltelim
-
Borçlar ve medeniyle ilgili sorular:
- Kişiliğin korunması ile ilgili hangi dava açılamaz? önleme, tespit, sebepsiz zenginleşme, vekaletsiz iş görme vardı şıklarda
- Dürüstlük ile hakkın kullanılması ilgili soru vardı
- İki olay vardı. İlkinde satılan elbise teslim edilmeden başkasına satılıyordu. İkinci olayda satılan radyo teslim edilmeden üçüncü kişi tarafından kırılıyordu
-
@Willsmithh eş güdüm yaptım bende ama inanın sınıflandırmayı çok aradım bulamadım
-
@ankara0648 evet
-
@ankara0648 sınavı bence son 20 soru belli edecek açık çok yakın cevaplı sorular vardı ben birazdan toparlayıp tekrar son 20 yi yazayım bir daha bende kendi fikirlerimi değil eve geldim kontrol edip yazıyorum
-
Arkadaşlar bi mevzuat sorusu vardı hangisi hızlandırılmış değerlendirmeye alınamaz tarzı refakatsiz çocuklar yaptım ben hatırlayan var mı
-
Maximind ilkesi diye birşey işaretledim cevaptan emin olan var mı arkadaşlar
-
@Bsr evet bende refakatsiz çocuklar dedim
-
@regresyon maximin minimax ortakların trajedisi mahkumlar açmazı diğer şıklardı
Sorusu da 'çıkarların maxsimizasyonu için işbirliği şarttır' hangisi için söylenmiştir gibi bişeydi tam hatırlayamadım soruyu