İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
@Bahriye-Nazırı 1 hafta aşağı yukarı
-
@felix-felicis il Göç te ve guy da püf nokta doğrunun doğrusu yanlışın yanlışını bulmak laZım
-
@Keremtun Wilson mus hocam
-
@Willsmithh aktif statü olmayacak mı o soru
-
@MartinLuther Haklısınız hocam. İşte kurum kendince bir doğru belirliyor mesele onu bulmak. @aroma hocamın da dediği gibi. Şıklarda birde fazla doğru çıksa da kendince en doğrusunu istiyor.
-
@Marsiyal pozitif
-
İktisat sorusu sanirim mahkumlar acmazi
-
@maliyeci16 evet
-
@whshw maximin olması lazım onun
-
@whshw oyun teorisi ile alakalı değil mi o sorudaki ifade
-
@miyopkeynes evet. en meshur ornegi suc isleyip yakalandiklarinda sorguya cekilmelerinde birbirleriyle isbirligi yapamadiklari icin zaten iki ayri suclu da hapis yatiyordu. Benim aklimda boyle kalmis. Kesin net cevap baska bir sey diyen var mi
-
Herkes iyi mi yaptı acaba genel hava nasıl ki
-
@jamiryoo 70 görür mü acaba öyle mi dersiniz
-
Bence de mahkumlar açmazı arkadaşlar sınavda da çok düşündüm ifade işbirliği olunca çıkarlar maksimize olur gibi Bi anlama geliyodu mahkumlar açmazının da olayı o değil mi iletişim ve iş birliği mümkün olmadığı için en iyiyi seçememek
-
Gecen sene 74.5 ile kapatmis. Baraja duser mi ki ya
-
@felix-felicis mavi kartlılar çalışma izni almıyor hocam kanunda bu kişilerin çalışma izni saklıdır yazıyor
-
@kemankeşş beni maliye batırır 65 70 arasınsa kalırım 16-16-16-10-10 gelir yükssk ihtimal attıklarım tutmaz ise
-
@whshw geçen sene giren arkadaşım bu senenin daha zor olduğunu söyledi
-
Son 30 yılda maliye literatüründe tartışılmayan konu diyordu. Negatif gelir vergisi yaptım ama emin olamadım değişik bi şık vardı o muydu acaba cevap
-
@Marsiyal negatif gelir vergisi sosyal transfer harcamalara benzer oldugu icin bende bilmemkimin duz oranli vergi uygulamasi dedim