İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
Arkadaşlar binayı karıştırmayın krem renkli bina mor renkli olan değil en basit tanımı böyle:)
-
@kalendermeşreb herkes ayni binada mi giriyor
-
Yarın hızlı trenle Ankara'ya gelecek varsa inince taksiye beraber binebiliriz. Geçen sene öyle yapmıştık.
-
Değerli Arkadaşlar,bu akşam 20.00 de yapılacak sponsorlu etkinlikte aşağıda paylaşacağım SGK taglerini de GUY tagi ile birlikte paylaşalım.SGK mülakatının sizlerin ilandan önce açıklanması 350 adayın aradan çekilmesi, mükerrer başvuruların olmamasına ve taban puanın daha da düşmesi demektir.0.1 puan dahi düşse 1 arkadaşımıza umut olabiliriz.Şimdiden teşekkürler.
#SgkDntYardAcıklansın
#sgkdntyardacıklansın -
Hocalarim antares avm nin hemen karsisi dimi
-
Oyle biliyorum ben binmeden adresi gösterin sizi yonlendirirler
-
@scofieldmustafa benim çevre hep takdir caddesinde giriyor. 900 kişi zaten bir binaya fazlasıyla sığar. Yine de caddeye bakın siz
-
@kalendermeşreb evet hocam benimde ayni. Ya anlamadığım şey kampüs değil mi bu üniversite? Hangi fakülte hangi blok yazmıyor demekki tek binadan olusuyor
-
@hak-111111 aynen öyle.
-
@hak-111111 bugün okula baktım antares karşısı hemen
-
@scofieldmustafa tek bina hocam saçma bir yere üni kurmuşlar dağ tepe üni
-
@kemankeşş google mapten bakinca aslinda merkezi kaliyor gibi görünüyordu
-
@kemankeşş Uludağ üniversitesi gibi şehir büyüklüğünde bi kampüsten mazun olunca buralarin liseden farki kalmiyor insan icin
-
Takdir caddesi anterasin karsisi demi arkadaslar
-
@scofieldmustafa kampüs değil lisenin biraz büyüğü Önceden özel okulmus burası devlet almış sanırım o yüzden dağınık.
-
Ankaralı arkadaşlar bahçelievler metro durağından metro ile direkt okulun oraya gelebilir miyim veya en kestirme hangi güzergahı kullansam daha iyi olur
-
@scofieldmustafa bende Akdeniz hocam yanından geçemez
-
@primocarnera bende o duraktan bineceğim hocam bugün gittim hatta okula. metro İvedik durağına geçip oradan da Keçiören dolmuşuyla gitmek.
-
Arkadaslar, hepinize yarın sinavda başarılar ve zihin açıklığı dilerim.
-
Evet arkadaşlar bu gruptaki herkes süreçte çok sıcak kanlı ve iyiydi. Hepinize gönülden başarılar diliyorum. Burdakilerin hepsi bu mesleği hakediyor. Allah yardımcımız olsun.