İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
@primocarnera hocam bende yanlış yaptım ama başkasından ses çıkmayınca birşey demedim tam dışlama etkisi ile.ilgili direk sağlam bir maliye politikası kitabindan bakilabilir
-
68 Doğrum var 6-7 tane ne işaretlediğimi hatırlayamadığım soruyu yanlış kabul ettim. İçlerinden doğru olma ihtimali olan sorular var inşallah mülakata kalırım.
-
Arkadaslar ortalama olarak 30 35 soru arasi cidden zor diyebilcegim soru saydim. Yanlis anlasilmasim benim bunlar arasinda yaptiklarimda var yapamadiklarimda. Ama ortalama 30 35 arasi kalburustu soru var benim fikrime gore
-
Kesin olarak yanlış denilecek kaç soru var ??
-
Şimdi benim 69 doğrum var yanlış yaptığım soru veya sorular iptal edilirse mülalata kalma şansım var öyle mi ?
-
Milletlerarası özel öğretim kurumları, yabancı okullar ve azınlık okulları(1)
MADDE 5 – Milletlerarası özel öğretim kurumları, yabancı okullar ve azınlık okullarına
ilişkin esaslar aşağıda belirtilmiştir.
a) Milletlerarası özel öğretim kurumları:- Yalnız yabancı uyruklu öğrencilerin devam edebilecekleri yüksek öğretim dışındaki
milletlerarası özel öğretim kurumu; yabancı uyruklu gerçek ve tüzel kişiler tarafından veya Türk
vatandaşlarıyla ortaklık yolu ile 4875 sayılı Doğrudan Yabancı Yatırımlar Kanunu çerçevesinde
Cumhurbaşkanının izniyle açılabilir. Türkiye Cumhuriyeti uyruklu gerçek kişiler, özel hukuk
tüzel kişileri veya özel hukuk hükümlerine göre yönetilen tüzel kişiler de kendi adlarına aynı
amaçla milletlerarası mahiyette özel öğretim kurumu açabilir.(1)
- Sorudaki orta öğretim demiş.
Kanunda yüksek öğretim harici özel eğitim kurumu demiş.
Aynı anlama mi geliyor acaba fikri olan var mı?
- Yalnız yabancı uyruklu öğrencilerin devam edebilecekleri yüksek öğretim dışındaki
-
Arkadaşlar posta ve kargo yoluyla itiraz oluyor mu yoksa elden mi bilen var mı?
-
Arkadaşlar, sayfada anket linki atan oldu mu ben denk gelmedim, eğer yoksa anlayan biri kapsamlı bir anket yapabilir mi? En azından hangi puan aralığında yığılma olduğunu görmüş oluruz
-
@primocarnera benimde aklıma takılmadı değil !!
-
@Ötükenli kargo posta hepsi olur arkadaşlar elden şart değil
-
@Caykovski esneklik sorusunda da mutlak deger olarak yorumlamıyomuyduk o soru da bi tuaftı. - 4 u 4olarak yorumluyoduk sozel soruda. Benım bu sorum da yanlış kafayı yıcem
-
@guymağduru
Malesef bu soruda hatalı -
@Zzeynep ama bu mantıkta düşünürsen hiç esnek olmayan durumla karşılamazsın hep elastik durum olur
-
Ne sınavmis arkadaş çıkmış soruları değiştir sor özgün birşeyler yapan diye eline yüzüne bulastirmislar her soruda birsey var
-
Hani bir iki ufak hatalar olabilir sorularda belki sonucta hazirlayanlarda insan ama bir soru sorarkende kanunda yazan bir sey nasil yanlis sorulur aklim almiyor. Renferansin kendisi kanunken hemde. Yada maliye de 5 şıkkın 4 une dogru cevabi koymak yani bilmiyorum hayretler icerisindeyim
-
Kazananın sevinemediği kaybedenin üzülmediği bie sınav oldu kısaca
-
arkadaşlar itiraz etmek isteyen arkadaslar pdf metinlerini ve evraklarını netten mail atabilirler postaya gerek kalmaksızın basvuruda bulunabılırım ankarada oldugumdan benım için sıkıntı olmaz yanı
-
@guymağduru kardeşim soru doğrudur bence nedenide sudur
1- cevap olarak verilen b şıkkında türk vatandaşlarının devam edebileceği orta öğretim kurumunu açabilirler demiş ancak kanunun ''yalnız yabancı uyruklu öğrencilerin devam edebilecekleri '' demiş yanlışlık olan nokta budur bundan dolayı cevap anhtarında belirtilen şık doğrudur zannımca -
@ankara61 irtibata geçebilir mıyız?
-
@Zzeynep özelden yazınız