İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
@ankara61 idt sorusu bence de kesinlikle yanlış hocam.
-
@nairu sinav gecen yilda cok daha muğlakti çünkü sorularo bile aciklamadilar bu yıl da 72 ile kapatır gibi sadce hissiyatm
-
@sntn35 benimde en arafta kaldığım soru açıkçası itiraz etmeseydim içimde ukte kalacaktı bende bunun neticesinde talepte bulundum
-
@ankara61 bende hem idt hem de arizi sorusu iptal olur gibi hissediyorum
-
@aroma gecen yıl görmedim sınava ama bu yıl benimle birlikte 5 arkadaşım girdii sınava barajı sadece ben gecebildim salladiklarimdan neredeyse hiç tutturamadim bende sallanacak soru sayısı fazla olduğu için açıkçası korkuyorum yüksek kapatır diye
-
@nairu açıkçası beni korkutan sınava giren herkesin yüksek puana sahip olmasından dolayı yuksek kapatacağı duşüncesi
-
Arkadaslar kac gunde cevap veriyorlar dilekceye
-
@ankara61 kayginiza katılıyorum hocam.genelleme yapamayiz tabi ama ilk 10da bı arkadaşım mevzuata hiç bakmadan girdi ilgoce SGK dan sonuç bekleyenlerin fazla kasmadigini dusunuyorum
-
@whshw kurum en geç 5gunde üniye yolluyor unide en geç 5gunde karar veriyor yazıyor hocam
-
@nairu hocam sgkdan sonuç bekleyen ve whatsapp gruplarını takip eden biri olarak maalesef herkes son sansı gibi asıldı sınava tabıkı hakkı olan ıyı calısan kazanacak ama sonuc bence en dusuk 74 ile kapatır (tahmın)
-
@ankara61 iptaller olursa ki muhtemelen olacak hatalı sorular var çünkü puani biraz yükseltecek çünkü çoğu insan yanlış yaptı bu sorulari. Banada 74 75 gibi geliyor malesef umarım yaniliriz
-
@ankara61 hocam kamu kısmı sıkıntılıydı tarih sorusu yoktu bu sene kolayca yapilabilcek. Bildigin salt bilgi vardi. 74 yuksek olur bence
-
@whshw ben 72 yaptım umarım dedığin gibi olur açıkçası ilk kez il göç uzman yardımcılığı sınavına girişim deneyimli arkadaşlar daha gerçeğe yakın tahmınde bulunabılır tabıkı
-
Değişme olasılığı en yüksek sorular aile ikamet izni ve ist soruları diğerlerinin değişeceğini sanmıyorum
Ayrıca geçen sene de mülakata kaldım bu sene daha zordu sınav baraj (iptalleri hesaba katılmazsa) 70 71 olacaktır -
Ya arkadaşlar şu sınavda baraj 75 kaparsa yuh derim genel kültür kıvamında tarih hiç yoktu neredeyse uluslararası hukuk insan haklar kamu uluslararası ilişkiler 30 soruya yakındı ve siyaset bilimi kamu yönetim soruları felan vardı girdiniz sınavın farkında olun maliye zordu 71 72 en fazla olacağıo bence kaymakamlıkda çıktım taban kapar dedim herkes şimdi aynısını söylüyorum sınavdan çıkınca kendini belli ediyor ben mebzuata çalıştım kamucuyum çok zorlandım 74 75 doğrum anca var gerisini siz düşünün
-
Bu dışlama sorusuna kimse itiraz etmiyor herhalde tam dışlamanin 2 özel durumu yok mu bı lm dikeyken bide IS yatayken soruda ancak ve ancak diye sadece LM yi kullanmış
-
@primocarnera bende bu konuda baya kişiye yazdım ettim ama etkili bir geri dönüş maalesef alamadım hocam ondan dolayı sınavdada ancak ve ancak ibaresi benide baya sıkıntıya düşürdü hatta eğer bir kaynaktan sağlam bir şekilde doğrulanabilirse itiraz edilebilir
-
@Willsmithh al bendende o kadar bende kamu mezunuyum yapamadım
-
Zor sınavdı hocam
-
@Willsmithh evet ben şahsen 70-71 e iner diyorum