İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
@aroma seneye itiraz ücreti artmazsa iyi
-
@onuktekin valla bizim alancilar haksiz uygulamaya bile haklılık biçtirir bu şekilde hak aranması kadar güzel bi şey olamaz ama hakkı gözeterek yapilirsa
-
Çok fazla itiraz olması asıl yanlış soruların iptaline engel olabilir adamlar soru yazmaktan aciz bu kadar fazla soruyu oturup incelemezler
-
valla saldım artık. Ağzını açan 77 ile başlıyor kaymakamlık gibi. 71-72 yi görür diyordum ama artık mülakat umudum azaldı.
-
@kemankeşş vala o hani olacak diyor da gelir uzman yardımcısı arkadaşım var o en az 2 3 ay daha olmucak sonra vergi müfettiş yardımcısı dguy guy alimi olacağını söylüyor hani 2020 kpss gelmeden cunku 2018 puanlrinin gitmemesi icinde ne kadar doğru bilemem
-
@aroma işlerini doğru yapsalar bu olmayacak hiç. Soru hazırlarken seçeneklere bir bakar insan. Tekrar tekrar kontrol eder. Aslında sorulara açıkladıklarnda altına çözümü de yazsalar herşey daha açık ve net olacak. Soru havuzu varsa bu havuzda açıklamaları da olmalı bence. En azından açıklama yazarken hata varsa düzeltirler belki.
-
@Chapus hocam şuan yorumlanabilecek kadar çok katılım olmadı listeye canınızı sıkmayın illaki 75 80 ler olacak. Çevremde giren çok var baraj altı kaldı çoğu canınızı sıkmayın inşallah düşük kapatir
-
@nairu aynen bende baraj altı çok duydum
-
@onuktekin biz bile şurda soru yazarken kanunlar çakışmasın diye özen gösterirken üniversite öğretim elemanı olmuş kişiler bunu yapmamış bu ya bilgisizliktir yada egoistlik yoksa neden kontrol edilmesin aklım almıyor
-
72 puan hocam ekleyiniz lutfen ancak tahminim 74 75 bandinda kapatacagi yonundedir
-
@errayn önemsemiyorlar yaptıkları işi. Sınav esnasında soru düzeltmeye çalışacak kadar da amatörler. O düzeltikleri soruyu başta doğru yaptım. Sonra gözetmen geldi duyuru yaptı. Değildir olmayacak hangisidir olacak anladım. Hatta öyle dediğine de eminim. Neyse doğru yaptığım soruyu değiştirdim. Bunlar cidden garipler. Sınava telefon sokmak yasak ama gözetmenlerde telefon vardı mesela.
-
@onuktekin bizde durular yazan durumlar yapın dedi halbuki demesede yine cevap o olurdu milletin kafasını karıştırdılar her seferinde daha fazla ne olabilir ki diyorum vakıftan sonra alıştım bakalım bir sonraki nasip olursa kurum sınavı ne olacak
-
Gozetmenler bizde millet soru cozerken kim nasil cozuyor inceliyorlardi. Belkide sinavi hazirlayan hocalardan birkacina denk gelmis olabilir benim sinifim.
-
bütün illerde listeye girebilirken erzurumu seçmiş olmam
merkez sınavının pazar olduğunu bilmediğime mi yanayım yoksa BDK için vazgeçtiğime mi -
@miyopkeynes aynı durumdayız sırf gün için Erzurum seçtim 92 puanla MTA ile çakışmasın diye
-
@Pirinçkimirinçki benim de 75 yüksek ihtimal
-
@errayn Haha bizde duyuru olmadı
-
- Yavuzselim - 86
- Neverletgo – 81
- Sntn35 - 81
- Kuf – 80
- Denizzleringücü - 80
- Pabloescobarr – 79
- Bsr – 78
- Gky – 77
- Hakperest46 -77
- Serkan1992 - 77
- Godot37 – 75
- Emr – 75
- Yayiç22 – 75
- Malthus_emmi – 75
- Kamucu16 - 75
- Nairu – 74
- Chapus – 74
- Bebekendüstri-74
- Posseder - 74
- Willsmith- 74
- Arrow - 74
- Erdugrulbey- 73
- Arwen1 – 73
- Mülkiyemezunu – 73
- Başkent1910 - 73
- Üye olmayan – 73
- Üye olmayan - 73
- Cancihan - 72
- Dnz16 – 72
- Primocarnera – 72
- Ankara61 - 72
- Marsiyal – 71
- Ankara0648 – 71
- Whswh – 71
- Gören – 71
- Chamberlinn - 71
- Müşrif – 70
- Camokaa – 70
- Müptela69 – 70
- Malik – 70
- Tubaay - 70
- Kuruhasan – 69
- Zzeynep – 69
- MartinLuther - 69
- Scofieldmustafa – 68
- Gfdsgsda – 68
- Thomasshelby – 65
- Üye olmayan - 63
-
@Pirinçkimirinçki merhaba sonuçlar ne zaman açıklanır acaba bilgisi olan var mı?
-
@babyshark bir hafta sonra falan