İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
180 kişi
-
69.5 mevzusu nedir arkadaşlar?
-
@MartinLuther hocam kaymakamlikta amirim diye bir hesap 69.50 net ile kapatti 400 kisi dolmadi dedi. Sonuc 76 puanla kapatti. Burdada yuksek kapatir mi diye konustuk. Ben 71 dogruyla umudumu kestim. Keske iptal dilekcesi verip zahmet etmeseydim
-
@whshw hocam sağlık olsun. Bu olmaz başkası olur. Ama şunu söylemek isterim ki millet sahtekar olmuş. Nasıl bu kadar kolay yalan söyleyebiliyorlar anlayamıyorum. Guy grubunda da her ayın 2.haftası ilan gelecek diye seneyi bitirdik ama bu grubu gerçekten seviyorum herkese de başarilar diliyorum.
-
@MartinLuther vala hocam benim abim bakan danışmanı o bile bilmiyor millet bu hafta diğer hafta olacak diye sallıyor guy icin
-
@MartinLuther benim işte bu liste hazırlanırken demek istediğim bu herkes sahtekar gibi gelmeye başladı bana yoksa listenin bana zararı yok
-
@adanali01 Hocam abiniz bakan danışmanıysa bir görüşme talep etsek. Bu böyle olmayacak 45 kişilik ilanlarla seneyi geçistiriyorlar sesimiz çıkma zamanı geldide geçiyo. Gidelim anlatalım artık yeter gerçekten 2 yıldır Guy 4 yıldır mhuy gelmiyor!! Ve biz hala bekliyoruz neyi bekliyoruz niye bekliyoruz
-
@Müşrif vala hocam oda gelecek diyor da bende bekliyorum vala 2 senedir puanım var bende bekliyorum
-
@errayn haklısınız valla. Nedir ne değildir açıklanınca görürüz artik. Ama benim de dikkatimi ceken bi durum 70 altı puanların tek tük çıkması. Moralim bozuldu 69da kalınca
-
@adanali01 Hocam ne zaman gelicek gerçekten bizim farkimizdalar mı 2 yıl yaa dile kolay ve 2020 diyolar bu ay o ilan gelmeli bunun için gerekirse gidelim görüşelim bir söylüyorsak 10 söyleyelim. Bu gruptaki herkes 90 üstü puan aldı. 45 kişi kazanacak peki ya diğerleri? Susmayın arkadaşlar emeklerinize yazık hepiniz farklı farklı şehirlerden geldiniz maddi manevi emek verdiniz yeter görmezden gelindiğimiz hakkımız olanı alana kadar !!
-
@MartinLuther ben zaten geçende kimseye yalancı demedim ama bariz moral bozmak amaçlı öylesine yazan var benden daha tecrübeli olanlar da bu durumu biliyor
-
@adanali01 vallaha mı hocam abiniz ne diyor var mı birşey
-
Şu ana kadar Twitter, Facebook, forumlarda elde edilen bilgilere göre itiraz edilen sorular şunlar;
11,13,14,15,16,19,46,49,52,78,87,100 sorulara itiraz edilmiş -
@Ötükenli itiraz edilmeyen sorulari yazsak daha mantıklı olacak
-
@Ötükenli 100. SOrunun neresine edilmiş karadağ değil mi
-
@errayn Karadağ hocam onda sorun yok. Meclis çalışmalarını yavaşlatmak için uğraşan muhalefet partisi gibi hareket edilmiş
-
Bu ne abi böyle herkes yanlış yaptığı soruya itiraz ediyor herhalde. İtiraz edilmeden önce soru bi araştırılsa keske
-
@onuktekin harika benzetme :)) daha sonra 87 de doğru bak sonra işte hatalı soru vardı itiraz ettik iptal edilmedi denilecek evet gerçekten hatalı soru var idt sorusu bariz hatalı senyoraj şıklı olanda keza öyle ama diğerlerinden ben şahsen birşey çıkacağını düşünmüyorum tabi içimizin rahatlamasıda gerek
-
@Ötükenli Ne kaldı ki
-
@onuktekin 19. soruda öyle adamlar mevzuat okumayı bilmeyen insanlar sınava girmiş diyecekler nasıl devlet memuru olsun el insan