İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
@cancihan kısa yoldan direk sınavın iptal edilmesini isteyelim arkadaşlara kolaylık olur
-
Bence idt arızi gelir kesin iptal. Bı ihtimal kamu harcaması sorusuyla suçluların iadesi de iptal olabilir gerisi dogru
-
@nairu bende sin gibi düşünüyorum dediğiniz sorular da sıkıntılı
-
@errayn idt sorusunda da sorun yok. Maliye sorusu iptal olur bence ama ne bileyim ya şansa ne iptal olursa diye artık gidem de kalanlara itiraz edem bari baştan bir kontrol edilsin böyle yapılmasın diye itiraz ücreti var işte.
İşlerini doğru yapsalar böyle olmazdı işte. -
İdt sorusu için şuradaki listeye bakabilirsiniz. Halkbank kamu sermayeli banka olarak geçiyor. https://www.hmb.gov.tr/kamu-sermayeli-kurulus-ve-isletmeler-istatistikleri
-
@onuktekin Ahmet nohutcunun kitabında sermayesinin %51 kamu ya ait bankalar idt dir diyor halkbankida ismen saymis kaymakamlığa hazırlanırken okumuştum çok yüzden idt iptal diyorum ama bilmiyorum bakalim
-
@nairu Nohutçu Hoca'ya güvenmek yerine mevzuatta yazana bakmak daha doğru olmaz mı? Paylaştığım bağlantıya bakabilirsiniz.
-
Hatırladığım 5 soruya itiraz edildi 4 tanesi doğru yaptığımdı Bence de arızi kamu geliri çok büyük ihtimalle iptal edilir. İdt sorusu ise iptal edilebilir . Soru kökleri vs düşük olsa da diğer sorularda bariz hatalar olduğunu düşünmüyorum.
Bu arada ben de 73 hesapladım listeye ekleyebilirsiniz -
@onuktekin 233 sayılı KHK da halkbank idt olarak geçiyor hocam
-
@errayn
Bilmiyorum hocam niye itiraz ettiler.
Bende internet ten baktım şimdi şubat 2019 natoya Makedonya üye olmuş -
@Ötükenli Makedonya'nın üyelik başvurusu var imzalar falan atilmis diğer üyelerin onaylaması bekleniyormus hocam süreç daha tamamlanmamis o yüzden iptal edilmez ama adamlara helal olsun her soruları faul neredeyse.
-
@Marsiyal 233 sayılı khk dışındaki kamu işletmeleri başlığında, kamu sermayeli bankalar altında listelenmiş. Hatta solunda A ve B başlığında idt'ler ve kik'ler sıralanmış.
Kamu işletmesi ya da kamu iktisadi teşebbüsü dese soruda tamam soru hatalı olur. Fakat doğrudan idt sormuş. Diğer kuruluşlara bakın hepsi idt listesinde var. Halkbank ise idt listesinde yok.
https://documentcloud.adobe.com/link/track?uri=urn%3Aaaid%3Ascds%3AUS%3Affc6670d-877e-4938-8ef9-7de429245ee0 -
@Ötükenli, içinde söyledi: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
@errayn
Bilmiyorum hocam niye itiraz ettiler.
Bende internet ten baktım şimdi şubat 2019 natoya Makedonya üye olmuşMakedonyanın katılım protokolü imzalandı hocam. Üye olmadı sadece üyelik protokolü imzaladı onaylanacak.
-
@onuktekin, içinde söyledi: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
@Marsiyal 233 sayılı khk dışındaki kamu işletmeleri başlığında, kamu sermayeli bankalar altında listelenmiş. Hatta solunda A ve B başlığında idt'ler ve kik'ler sıralanmış.
Kamu işletmesi ya da kamu iktisadi teşebbüsü dese soruda tamam soru hatalı olur. Fakat doğrudan idt sormuş. Diğer kuruluşlara bakın hepsi idt listesinde var. Halkbank ise idt listesinde yok.
https://documentcloud.adobe.com/link/track?uri=urn%3Aaaid%3Ascds%3AUS%3Affc6670d-877e-4938-8ef9-7de429245ee0Türkiye Denizcilik İşletmeleri A.Ş. de idt değil bu arada. O da sayılmamış. Sorunun hakkı iptal.
-
@Ötükenli hocam son katılan ile onay süreci başka katılan karadağ iken katılacak onay süreci devam eden makedonya
-
@onuktekin sen gidene kadar soru kalmaz
-
@errayn havada soğuk zaten
-
-
@SonMaliyeci biliyorum hocam zaten soru doğru 87. Soruda doğru u2 olayı hem tr abd hem tr rusya arasında gerilim oldu
-
Nato ya son üye olan ülke sorusunu video da hoca anlatıyordu iizledim sinav öncesi o da yanlış değildir yani o kadar da değil . İtiraz etme hakkını kullanmak bunu gerektirmiyor !