İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
Gerilmeyin arkadaşlar, ne yazık ki en az puan kriteri kadar önemli bir diğer faktör de listede olduğu halde para yatırmayan adaylar! İnşallah bu yıl da geçen yıl gibi olmaz, kaç kişinin iş ihtimaline engel olundu. Herkes vicdanlı davranarak, hak gözeterek yaklaşırsa ortada bir sorun kalmaz, sınava girmeyeceği halde başvuran varsa muhtemelen onunda işleri bir yerlerde rast gitmeyecektir, ilahi adalet. Ama şu konuda da dikkatli olalım arkadaşlar, biz bu forumda neler gördük, kızdığı her şeyi sonra kendisi tekrarlayanlar oluyor, o yüzden sağduyumuzu, diğergamlığımızı kaybetmeyelim.
-
@modigliani-0 100 puan alıp atanamamak eğer terörist değilsen tabi keyfe kederliktir iş beğenmemezliktir. Arkadaşlardan biliyorum
-
@Hayaller71 Ne yazık ki tam olarak öyle değil dostum, bütün 100 puan alanlar atanır garantisi olmadığı gibi 100 puanı olup elenenlerin de hepsini kamu güvenliğinden elemiyorlar:( Bir iki örnekten genelleme yapmak bence doğru olmaz zaten iş beğenmeme devirleri de eskide kaldı:(
-
@plansız valla hocam haklı olabilirsiniz ama şöyle düşünelim ilan gelmiyor evet ama sonuç açıklandıktan bu zamana kadwr gelen 10 u aşkın ilanlara 5 kişi 10 kişi de olsa bu adamlar sınav çakışmadığı zaman giriyorlar zaten
-
Arkadaslar 10. Sayfada dosyalar paylasilmisti orda ilk mevzuat kismiyla ilgilo 50 soruluk test var onlar yeterli degil gibi elinde yabancilar hukukuyla ilgili test olan var mi bn internette arastirdim bulamadim yardimci olursaniz sevinirim
-
@modigliani-0 hocam kimsenin kimseye bir sey dediği puanına da laf söylediği yok.
Adam girmeyeceği sınava başvuru yapıo ve bu yüzden insanlar küsuratlarla sinav kacirio.
Dile kolay en son il göçe 220 kisi başvurup gitmedi ve de aynı şey sgkda da yaşandı.
Benim gibi çoğu kişinin eleştirisi bu yüzden.
Eyvallah ilanların gelmemesi böyle yapanlarin sucu da değil.Ama bu tarz durumlar gerçekten sıralamayı ciddi şekilde belirsizlestiriyo.
Simdi soruyorum sana geçerli bi nedeni olmadığı sürece adamın başvurup gitmemesi hakka girmek değil midir?
Mantıklı düşününce kafalar acimaz hocam. -
87.83 puanla listeye giremedim evet 0.1 puanla kaçtı. Bunda da vardır bir hayır diyorum inşallah başvuru yapanlar hakkını verirler de yok yere başvuru yapmış olmazlar. Demek ki bazı şeyler için yetmiyor bazı puanlar artık belli bir seviyenin üstünde puan almadıkça değil mülakat sınav bile görmek zor olacak gibi. Hakkımızda hayırlısı olsun ne diyelim.
-
@plansız hocam biz ne kadar vurgulasak da yanlış anlaşılıyoruz malesef.
Hepimiz bu süreçteyiz ve birbirimize destek olmamız gerek ama işte herkesin doğruları kendine.
İyi niyet insanı cehenneme götürürmüş.
Biz iibflilerin içinde bulunduğu durum da aynı bu şekilde.
Sen iyi niyetle bir şekilde çözüm önerirsin istekte bulunursun ama illaki birileri seni baltalamaya çalışır. -
Arkadaşlar öncelikle hepimiz için hayırlısı olsun kimimiz kaldı kimimiz kalamadi sınava kalanlarda çok sevinemedi arkadaşlarını düşündükçe. Kendi içimizdeki parazitleri ne yaparsak yapalım temizleyemeyeceğiz insanoğlunun doğasında var herhalde bu durum. Asıl meseleye gelecek olursak sevindik üzüldük ama bundan sonra sınava yönelik olarak bu forumu daha doğru daha verimli kullansak hepimiz için verimli olur. Geçmiş yıllarda sınava giren arkadaşlar ilk kez gireceklere ufak tüyolarda bulunsa not konusunda özellikle nerelere çalışılması konusunda fikir alışverişi yapılsa bu saatten sonra bizim için daha faydalı olur kanısındayım çünkü bu sınavla ve ders içerikleri ile ilgili çok fazla kafa karışıklığı var özellikle ilkkez girecek arkadaşlarda
-
@primocarnera aynen hocam katılıyorum. Mesela ortak alan derslerini kpss ile kıyaslarsak zorluk derecesi nedir iktisat maliye tekrar kasmaya gerek var mıdır yoksa direk mevzuat mı çalışalım. Cevap verecek arkadaş varsa seviniriz
-
@sayidcerrah geçmiş sayfaları inceleyebilrisin değindik
-
85.4 le başvurmadım gelmez diye düşündüm ki yanılmadım,zaten halihazırda çalıştığım için çokta hazırlanma şansım yoktu sınava,sıralamaya girenlere başarılar diliyorum
-
Sınavı kpsss den zor olur mu acaba
-
Alan soruları gayet yapılabilir düzeydeydi geçen sene
-
@kemankeşş Daha anlamsız sorular olması itibariyle daha zor olabilir o yüzden kesinlikle geçmiş yılların sorularına öncelikle bakmak gerek, soru sorma biçimlerini anlayabilmek için. Çünkü üniversiteler sınav hazırlandığında soruyu görünce bildiğiniz şeyi unutmanız, bilmediğinizi sanmanız, kısaca soruyu anlamama ihtimaliniz var
-
@plansız, içinde söyledi: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
@kemankeşş Daha anlamsız sorular olması itibariyle daha zor olabilir o yüzden kesinlikle geçmiş yılların sorularına öncelikle bakmak gerek, soru sorma biçimlerini anlayabilmek için. Çünkü üniversiteler sınav hazırlandığında soruyu görünce bildiğiniz şeyi unutmanız, bilmediğinizi sanmanız, kısaca soruyu anlamama ihtimaliniz var
Bunun dışında @regresyon arkadaşımızın dediği gibi yapılabilir düzeyde olacaktır
-
Tc ekonomisinde 2019 verileri sorarlar dikkat edelim
-
Arkadaslar Kasım ayı içerisinde Memurlar net e haber yaptırabilirsek çok iyi olur
Sayın ilgili
3 Kasım Pazartesi itibari ile 100 gün olcak SGK denetmen yardımcılığı mülakat sonuçları açıklanmayalı ( mülakatlar 26 temmuz da bitti )
Memurlar net whatsapp: 05325400590
-
Parayo yatırmayıp sınava girmeyecek olan olur mu listede acaba
-
@kemankeşş en az 150 200 kişi