İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
@kemankeşş DHM ile aynı gün bide. İkisinede başvuru yapıldığı için girmeyen yine çok fazla olacaktır.
-
Yazık ya yemin ederim adam ne yapsın sistem böyle kötü olunca başvuruyor açıklanmayan mülakatlar üstüste gelen sınavlar yazık...
-
@gizem33 listeleri karşılaştıran oldu mu acaba var mı öyle çok sayıda ikisine de başvuran
-
@scofieldmustafa DHM daha açıklanmadı hocam ama vardır bence bu belirsizlikte ikisine de başvuru yapanların çok olacağını düşünüyorum
-
SGK açıklansin emin olun en az 300 kişi girmez sınava
-
@erciyes38 bu saatten sonra girmeyenler girenlerin şansını arttırmış olur hocam yapacak bir şey yok
-
@scofieldmustafa işte o yüzden diyorum liste olan arkadaşlar SGK açıklanması için etkinliğe katılmalilar
-
Arkadaşlar alımlar düzenli bir şekilde gelmediği sürece bu böyle devam eder. Bu sınava sadece girmeyecekler başvurmasa bile her şey güllük gülistanlık olmayacak. İlgöç'ün açıklandığı gün akşamı twitterda GUY etkinliği yaptık, bu başlık kadar aktif olduk mu olamadık mı bilmiyorum. Yani geçen yıl ilgöçü kazananlar şimdi Guy bekliyor. Ancak burada ilan bekleyen arkadaşlar gelipte bir tweet atmıyor.
Ben ilgöç sınavına girmeye hak kazandım ama etkinliklere katılmaya devam ediyorum. Çünkü sadece bir ilgöç sınavına veya herhangi bir kurum sınavına girmekle her şey çözüme ulaşmıyor. 2020 Kpss adım adım gelirken ilgöç için insanlar birbirini yiyor. Bu akşam saat 19:30'da etkinlik var. Belki katılanlar olur .
-
@erciyes38 inşallah açıklanır sınava kadar ya
-
@kemankeşş Arkadaşlar mülakata kalmak için en az kaç doğru yapmak gerekiyor tahmini geçen sene son sırada kazanan kaç doğru yapmış bilen var mı acaba ?
-
@dust7 74 tü diye hatırlıyorum hocam
-
@dust7 84 1. Oldu 74 küsür ile en sonuncu kişi
-
@kemankeşş @Marsiyal bunlar puanlar ama değil mi standart sapmayı da düşünürsek birkaç doğru aşağısı mıdır acaba
-
Arkadaslar nelerden calisiyorsunuz konulara ? Ben ilk kez girecegim sinava. Kaymakamliktan sonra buna bakmayi planliyorum. Sizce yetisir mi cunku ortak dersleri halletmis olucam zaten
-
@whshw mevzuatı ve muhtelif zor yetişir başla band kalırsa
-
@dust7 ss olmaz heralde kurumda
-
@kemankeşş nerden çalışıyorsunuz. kamu yönetimi uluslararası kısmına ?
-
@IS-LM ben açıkçası kamu ve uluslara bakmadan sadece alan ve mevzuat kısmına odaklanarak gidicem. Kamu ve uluslar çok uzun çünkü bu kadar kısa sürede ne kadar getirisi olabilir emin değilim çıkmış sorulara bakılabilir onlar için. Onun yerine mevzuat ve alanı iyi yapıp kamu uluslararasından genel kültür seviyesiyle yapılabildiği kadar yapılırsa mülakat için yeterli olur diye düşünüyorum.
-
@erciyes38 aynen hocam SGK açıklanırsa DHMİ yi de düşünürsek sinava çok para yatirmayan ve gelip girmeyen olacak umarım SGK bu 1 aylık süreçte açıklanır da bizim şansımız artar sinavda öyle olursa tahminimce 400 500 kişi yarış halinde olur en fazla
-
@Marsiyal sadece alanla mevzuat yeterli olmayabilir hocam yinede siz bilirsiniz lakin aöf notlarından bakmaya çalışıyorum bende ancak çok uzun verimli olur mu bilmiyorum. sorayım dedim acaba başka kaynaktan çalışan var mı arkadaşlar ??