Tweet hakkım doldu lütfen daha fazla destek olalım arkadaşlar çok iyi gidiyoruz
gizem33 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
RE: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
Ders falan çalışamıyorum ya sabahtan açıklayın işte
-
RE: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Brüt kar sorusu vardı 180.000 di sanırım cevap
-
RE: Çankaya Belediye Başkanlığı Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2021
Mail geldi arkadaşlar, maillerinizi bir kontrol edin
-
RE: Ticaret Bakanlığı Ticaret Denetmen Yardımcılığı Alım İlanı 2021
Arkadaşlar süreç çok uzamadı mı
-
RE: Rekabet Kurumu Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
@cgnsl28 Net bir bilgim yok ama gelmeyenler vardı,o yüzden mülakat saatlerini öne çektiler ilk günden sonra, tahminim yaklaşık 50 kişi olabiliriz.
-
RE: 2019 KGK Uzman Yardımcısı Alım İlanı
3 sınava başvuranları geçtim atanmış olup başvuranlar var listede. Gerçekten yazık ya
-
Yine sınava bir sürü insan gitmeyecek ve olan 87,7 ile listeye giremeyen bizlere olacak
-
@kemankeşş DHM ile aynı gün bide. İkisinede başvuru yapıldığı için girmeyen yine çok fazla olacaktır.
-
@scofieldmustafa DHM daha açıklanmadı hocam ama vardır bence bu belirsizlikte ikisine de başvuru yapanların çok olacağını düşünüyorum
gizem33 tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 11. Promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı
@paretowilfredo çok teşekkür ederim️
-
RE: 11. Promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı
Arkadaşlar mülakat için ana dersler dışında hangi kanunlara bakmam gerekiyor,bölümüm farklı olduğu için pek bilgi sahibi değilim.Yardımcı olabilirseniz sevinirim️
-
RE: Rekabet Kurumu Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
@cgnsl28 Net bir bilgim yok ama gelmeyenler vardı,o yüzden mülakat saatlerini öne çektiler ilk günden sonra, tahminim yaklaşık 50 kişi olabiliriz.
-
RE: Ticaret Bakanlığı Ticaret Denetmen Yardımcılığı Alım İlanı 2021
Arkadaşlar süreç çok uzamadı mı
-
RE: Sosyal Güvenlik Kurumu Denetmen Yardımcılığı 11. Dönem Alım İlanı 2021 (50 Kişi)
@srpp arz yanlı iktisatta vergilerin artırılması dedim hocam,LTD de sizin dediğiniz gibi tüzel kişilik dedim ama o sorudan emin değilim,bilmediğimden o şıkkı işaretledim
-
RE: Sosyal Güvenlik Kurumu Denetmen Yardımcılığı 11. Dönem Alım İlanı 2021 (50 Kişi)
Soruların toplu olarak paylaşıldığı bir yer var mı?
-
@cihan6619 1,33 buldum ben de hocam.40/30
-
Hem dönen hem duran varlıklarda olan,orta vadeli plan kaç yıllık hazırlanır,orta vadeli planın içinde yer almayan,dernekler için hangisi doğrudur,ohal süresi,philips eğrisi,dezenflasyon,Bp eğrisi,Mı para tanımı,Lm sağa kaydırmaz,gresham,Kamu harcaması,arz yanlı iktisat aklıma gelenler....
-
RE: 2020 Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı
Çok yazan geçer diye bir şey yok hocam. Ben de size katılıyorum ve çevremde sınavları kazanmış insanlarda bu yönde söylüyorlar. Soruda kısaca diyorsa kısaca açıklanır. Kısa ve öz bir şekilde soruda ne isteniyorsa onu yazmak yeterlidir.