@modigliani-0 hocam moral bozuk olunca, süreci gördükçe vs ders calisamiyorsun ilk yıl gibi, dolayisiyla da puanin dusmesi muhtemel oluyor
cihan6619 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
RE: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Beyler farklı bir sorum olacak, tescili bozup ağustos gibi uzun dönem askere gitmeyi düşünüyorum(yedek subaylık da olabilir) GUY sınavını kazanmam durumunda göreve başlama tarihi askerde olma zamanına denk gelirse bir sıkıntı olur mu? Sonuçta guyun eğitimi vs var, bekletilmek yada eğitimi başka bir şekilde aldırma gibi bir olanak var mı? Süreç nereden baksanız 1 yılı bulacak ve garantisi de yok üstüne, beklemek istemiyorum. Bu konuda bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
-
RE: 11. Promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı
@friedman17 hocam bi sorma şansınız var mı acaba? İlanda, süresinde bi değişiklik mi oldu? Son durum nedir?
cihan6619 tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Sosyal Güvenlik Kurumu Denetmen Yardımcılığı 11. Dönem Alım İlanı 2021 (50 Kişi)
@gizem33 çok basit hatalar yapmışım çoğu soruda, kolay sınavdı kaçırdık galiba
-
RE: Sosyal Güvenlik Kurumu Denetmen Yardımcılığı 11. Dönem Alım İlanı 2021 (50 Kişi)
Cari oran 0,75 değil miydi? 1,33 diyen var
-
Yap-işlet hangisinde olur sorusu vardı. Hidroelektrik yaptım, termik miydi acaba cevabı?
-
Soruları hatırlayanlar paylaşabilir mi? Doğru yanlışlara bakalım
-
@paretowilfredo 3 Temmuzda sınav olmayacağı kesinleşti diyebiliyoruz o zaman değil mi?
-
İlan ne oldu şimdi? 50 kişi, resmi gazete vs? Bilgisi olan var mı?
-
@muzgor o kadar da yüksek olmaz ya. Benim puan da 87.9