İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
Mevzuat 3 haftada yetişirmi sizce
-
@Aslan-Reyiz Biz etkinliklere katılıp, arkadaşlarımıza söylerken bunları belirtme gereği duymuyoruz hocam. Böyle bir şart sunman ayrıca üzdü. Etkinliklere katılacağım her zamanki gibi ama paylaşmasanda olur notları bu saatten sonra pek bir ehemmiyeti kalmadı. Hayırlı günler dilerim
-
Bu sene başvuru online mış
-
@Adam-Keeynes ben bugüne kadar kimseden not esirgemedim ama bir kez bir şey talep edince hemen kötü olduk.Bu etkinliğe katılım önemli hem sgkcılar hem de sizler için.Ne yazık ki 2 aydır destek vermeyenler kendi menfaatleri söz konusu olunca forumda duyar kasmaya başladı.Size de hayırlı günler.
-
Arkadaşlar hayırlı günler,
Az önce 0312 296 58 41 üzerinden Bakanlık Kalem Sekreterini aradım. İl Göç İlanı geldiğini , sonuçların açıklanmasının 400 kişiyi bu yarıştan çekeceğini ve dolayısıyla mükerrer kişilerin listelerde yer almayacağını, bunun bizler için çok hayati olduğunu söyledim. Siz sonuçları açıklarsanız, İl Göç İlanında 400 kişi olmayacak dedim. Bu durumun bakan hanıma iletilmesini ve göz önünde bulundurulmasını rica ettim. Kendileri de hak verir bir tonla, 400 kişinin iki ilan için önemli olduğunu, bunun bir not şeklinde bakan hanıma iletilmesindense bakanlığa durumumuzu izah eden faks çekmemizin gerektiğini söyledi. İyi düşünmüşsünüz dedi.
Şu numaraya ( 0312 296 18 66) bugün gün içinde durumunuzu izah eden faks yollayabilirsiniz dedi. Bende kendilerine söylediklerini size ileteceğime dair de bilgi verdim, gerekirse tüm adaylar faks yollar dedim. (Faksı yollamadan numarayı yine teyit edin, işimiz sağlam olsun. Keza yine sizde arayın bilgi verin.)
Durumu izah eden bir metin yazmak 5 dakika.. Zahmet edip bir kırtasiyeye gitmek olsun 15 dakika. Masrafınız 5 TL olur olmaz.. Belki ellerine ulaşacak onlarca sayıda faks bir etki yaratır.
-
88 ile başvurup başvurmama konusunda kararsızım. DHMİ nin geleceğinden emin olsam başvurmıycam ama DHMİ dede keyfe keder başvurular olacaktır kesin.
-
Benim SGK puanım 85 olmasına rağmen il göç için en yüksek puanın 88. SGK bekleyen yüksek puanlı çok kişi var bunu göz önünde bulundurup SGK’nın bir an önce açıklanmasını sağlamalıyız.
-
@bohemian Maşesef hocam
-
@adam-simith akfondaki notlar kanunların birebir aynısıydı,ekstra yeterli bir not değil. Bu sene değişti mi içerik bilemiyorum. Almadan önce araştırıp iyice bakın hocam.
-
-
DİKKAT DİKKAT
Akşam saat 20.00 de Sgk sonuçlarının açıklanması adına etkinlik yapılacaktır. Özellikle sonuç bekleyen ve İl göç için 84_86 bandındaki arkadaşlarımızın da katılması rica olunur herkesi bekliyoruz -
88.2 ile yerimizi alalım. Umuyorum taban puanları düsebildiği kadar düşer
-
Bu kadronun mülakatını hem KPSS hem kurum sınavı puanı yüksek sayılabilecek (2017) görmüş biri olarak 2018 de es geçtiğim bu kadroya bu sene de girmek niyetinde değilim.Eski puanlarım kadar yüksek olmasa da (88 e oldukça yakın )2-3 puan türüm var .Beklediğim mülakatlardan özellikle SGK denetmenliğinin açıklama ihtimali yakın görüyorum ve eğer bu sağlanabilirse puanların herhangi bir spesifik değerden bağımsız olarak düşeceğini düşünüyorum.İnşAllah benim de sonucum olumlu olursa bu sınava girmeyeceğim ve bu şekilde olan diğer arkadaşların da ayni şekilde davranacağını düşünüyorum.Sınavla ilgili de hatırladığım birkaç şey söyleyeyim ; ben işletme mezunu olarak sınav konularından daha uzak bir altyapı sahibiydim fakat mevzuat (mesela yabancılar kanunu) okuyarak ve aslan reyizin paylaştığı notlara da bakmıştık sanırım ; sınavı kazanmıştım.Konu dağılımı biraz geniş olduğu için sınav ilgililerine ilk başta KPSS alanını (hukuk iktisat vs.) garantiye alıp , (özellikle puanı kritik olanlar)sınava girme hakkını elde edince üstüne de diğer spesifik alanları çalışmalarını tavsiye ederim. Herkese başarılar..
-
@Piraye_ çok mantıklı. Bir giriş metni hazırladıysanız, bana da atar mısınız? Bakanlığa hitaben mi yazalım dilekçeyi?
-
@economicus AİLE ÇALIŞMA VE SOSYAL HİZMETLER BAKANLIĞINA
Sayın Bakanım,
Sayın yetkili,İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Genel Müdürlüğü 18 Ekim- 28 Ekim 2019 tarihleri arasında başvuruları almak ve 900 kişiyi sınava davet etmek üzere 45 kişilik İl Göç Uzman Yardımcılığı kadrosuna alım duyurusu yayınladı.
Kurumumuz tarafınca düzenlenen 10. Promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı sonuçlarının açıklanması, olumlu geri dönüş alacak 400 adayı, İl Göç İlanına başvurmaktan alıkoyacaktır. Sonuçların açıklanması 400 adayın süreci tamamlamasına ve İl Göç ilanı için bekleyen adayların önünden çekilmesine, listelerde mükerrer isimlerin yer almamasına sebebiyet verecektir.
Durumu bilgilerinize sunarım ve gereğini saygılarımla arz ederim. -
P6 90 ile basvurucam
-
Hangi ller için alınacak bilgisi olan var mı arkadaşlar?
-
İl tercihlerini kazandıktan sonra yapacaksınız arkadaşlar hepinize hayırlı uğurlu olsun
-
@jamiryoo sıralamanız kaç bir de 2019 puanınız mı
-
@Piraye_ isim soyisim yazalım mı sonuna