@hansmorgenthau heyecanımızı diri tutalim hocam genel müdür yardımcısının aciklamasindan sonra daha aksama olmaz sanirim tek anlamadığım atamalar genel mudur tarafından yapiliyor.diye biliyorum sayın bakana neden arz ediyorlar
İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
@hansmorgenthau heyecanımızı diri tutalim hocam genel müdür yardımcısının aciklamasindan sonra daha aksama olmaz sanirim tek anlamadığım atamalar genel mudur tarafından yapiliyor.diye biliyorum sayın bakana neden arz ediyorlar
-
@Willsmithh son olarak listeyi bakan imzalıyor
-
@malthus_emmi bilmiyordum öğrenmiş oldu , hayirlisi hepimiz cin heycandan vakit geçmiyor
-
Genelde mesai bitiminde mı açıklanıyor
-
Bakan soylu bakanlığımızda personel alim süreci normal seyrinde devam ediyor.Demekki hem bu süreç hem 2020 mülakat süreci olabildiğince normal gidecek.
-
burayi guncel gorunce ufak bi kalp krizi gecirdim
-
@IS-LM suçlu hissettim hocam kendimi Genel müdur yardimcisinin açıklamasından sonra çok hareketlenmedi burası bende ona şaşırdım
-
@Willsmithh tarih kesinlestigi icin olabilir hocam umarim sonu hayirli olur hepimiz icin
-
@Willsmithh hocam herkes nefesini tutmuş bekliyordu sayenizde azcık nefes bıraktık ben de bir hayli heyecanlandım hareketli görünce
-
@Godot37 vallahi hocam son 2 alimda perşembe açıklanmış rastlantı degildir muhtemelen en geç ay sonu dediler bugün için umitliyim
-
@Willsmithh hocam ben de bugün ona bakacaktım hangi gündü diye. İyice istatistik kurumuna döndük
-
Bu saatten sonra açıklanmaz heralde arkadaşlar
-
@nairu heveslendirmek istemem ama 2017 alımı akşam 9 da açıklanmış keza bazı kurumlar 6 7 civarı açıkladı bu yıl
-
@Willsmithh çok geç hocam heveslendim suan şahsen
-
@nairu umut bizi hayatta tutan yegane şey ne yapalım en azından heyecanlı ve umutlu kalırız.Umutsuzluk ve moral bozukluğundan iyidir
-
Bugunu de bitirdik
-
@Willsmithh kardeşim bu sefer beni de heycanlandırdın
-
@sneijder5 biriniz de bir kere beni heyecanlandırın
-
@Willsmithh heveslendirmek istemem ama 2017 sınavı akşam 9da açıklanmış keza bazı kurumlar 6 7 gibi açıkladı bu yıl
-
@nairu 31 mart salı saat 23.59 a kadar her an açıklanabilir sayın genel müdür yardimcisini açıklamasına göre o yüzden her an twtikteyim