İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
İyi aksamlar arkadaşlar, ne zaman açıklanır sizce arayan kimse oldu mu?
-
@Bernstein bence diger sinavin mulakatlari yapilmadan aciklaklar
-
@Bernstein en aşağı 1 ay geçmesi lazım son grup 15inde girmişti galiba
-
-
@whshw
Mantıklı. Sınav tarihi çok yakın ondan önce açıklanması pek mümkün değil gibi -
Yeni il göç sınavına hiç hazirlanamiyorum kafam hep burda biran önce aciklansada yolumuza baksak.
-
Arkadaşlar burda paylaşılan notlar için paylaşan arkadaşa çok teşekkür ederim fakat Bi bilgilendirme yapmak isterim notlarda bazı bilgiler yanlış yada yeni düzenleme yapıldı onları içermiyor çalışırken kontrol edelim
-
@Baelish hocam kesin değil ama geçen sene bu sürede açıklanmış diye söylemişlerdi belki 2 ay olur yani bilemeyiz
-
Bu gidisle ciddi ciddi yeni bir il goc sinavina girmek zorunda kalcaz. Kurumu arayan var mi bir bilgi alan mulakat sonuclariyla ilgili ?
-
Arkadaşlar sürecin ne kadar süreceği hakkında yorum yapmak adına il göç uzm.yrd gvs sini mit mi yapıyor emniyet mı yapiyor ve şuan gvs yapılıyor mu sonuçlar açıklandıktan sonra mı yapılıcak acaba bilen var mı?
-
@nairu hocam suan yapılıyor diye biliyorum birkac arkadaşı sormuslar muhtara falan. Liste açıklanınca tekrar yapiyorlar mi onu bilmiyorum ama.
-
@Bernstein anladım hocam teşekkürler
-
@Bernstein O zaman listeler belli olmuştur. Hangi yy da yasiyoruz da muhtara soruyorlar Cok enteresan geliyo bu tip seyler
Ayrica bu gvs kalkmamis miydi ? Anayasa mah iptal etti haberleri dolasiyodu ama icerigini tam bilmiyorum
-
Buyuksehirlerdeki muhtarlar ne bilsin vatandasi bir an once aciklansa keske
-
@Baelish bana da cok komik geldi ben muhtari tanimam muhtar beni tanımaz.
-
Sanırım yeniden Ankara yolu gözüktü. Keşke evvelden açıklansaydı ama nasip.
-
@Godot37 yeni sınav sonuçları açıklanmadan açıklansın razıyım hocam vala
-
@nairu hocam bence o sinavin mulakati olmadan aciklarlar o sinavin sonuclarini da goruruz gibi geliyor. Yine bir cok arkadas mulakata kalcak belkide
-
@whshw ben en azından hali hazırda kazanan 30-40 kişinin yeniden mülakatı kazanacağını düşünüyorum. Bu hoş değil, keşke olmasa.
-
@Godot37 bekleye bekleye sınav günü geldi çattı hiç de çalışamadım sizin umutlar ne alemde arkadaşlar paşa paşa sınava girecek miyiz