İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
@whshw ben özel bir şey göremedim en son koronavirüs karsı önlemleri paylaşmışlar
-
@whshw geri gönderme merkezlerinde alınan önlemler dizisi yayınlammış
-
@davinci1 Sanırım kullandığım kelimeler zatıalinizi irite etmiş, tabii dahi anlamındaki 'de'yi ayrı yazamayan birisinin bu tepkiyi göstermesi normal. Heyhat, memuriyette asgari bir dil yeterliliği aranmıyor, şanslısınız. 5 yıldır bu platformu takip ediyorum, mesleğe başlayınca üyeliğimi silmiştim. Lakin geçen zamanda aday arkadaşlara bir nevi yardımım dokunur diye tekrar üye olup işittiğimi paylaştım. 5 yılda ilk defa bu seneki gibi nüktedan bir güruh ile karşılaşıyorum. Oturduğu yerden ahkam kesip duyum bekliyor, üstüne bir de hüküm veriyor bu taife. Bu nahoş tavrınız, platformda paylaşım yapan, yapacak olan insanları vazgeçirdiği gibi, memur namzetlerini de bireyciliğe itiyor. Nihayet burada üç beş kişi körler sağırlar birbirini ağırlar misali bedbaht bir mizansen çeviriyor. Hatırıma geçen yılki Kaymakamlık sınavı geldi. Personelde çalışan bir arkadaş-ki yakınen tanırım-iki kez duyum paylaştı, gerçekleşmeyince hedef haline getirildi; açıklanacağı gün 2 saat evvel "açıklanıyor" yazdı, yine insafsızca eleştirildi. Tabii, nihai listenin yayıma hazırken 3 defa müdahale edilip değiştirildiği; bu durumun da süreci 1 ay ötelediği çok az kişinin malumuydu. Burada paylaşım yapanlar adı üstünde "duyum" paylaşıyor. Kesin bilgi istiyorsanız bir zahmet elinizi klavyenizden kaldırıp Sayın Genel Müdürü arayıp malumat isteyin. En net bilgiyi öyle alırsınız.
-
@06TC boş boş konuşuyosun başlığı işgal ediyosun yok yere. Gerçi sana inanıp duyum bekleyen konuşturan kitlede kabahat.
-
@06TC
Duyumlarınızı paylaştığınız için kendi adıma tesekkur ediyorum. Benim tepkim kullandiğiniz dilden ziyade , duyumunuzu paylaşırken ki kullandığınız kesinlik ifadeleri. Yaklaşık 1 ay öncede "bu hafta bitmeden açıklanıcak" dediniz açıklanmadı. Ellerimiz yüreğimizde bir hafta geçmek bilmedi, bekledigimizle kaldık. Geçtiğimiz hafta yine aynı kesin ifadelerle "bugun yarin aciklaniyor bu hafta bitmeden aciklanicak" dediniz. Yine aciklanmadi. Elbette duyumlariniz yanlış çıkabilir , beklenmedik durumlar olabilir.Fakat siz genel müdür edasıyla kesinlik içeren cümleler kullaniyorsaniz, insanların da bu tepkisini yadsımamanız lazım.
Ezcümle arkadaşlar zaten geçen seneki açiklanma suresine iyice yaklaştık. Birkac hafta icinde aciklanacagindan suphemiz kalmasin.Duyuma felanda gerek yok.Hepimiz için hayirlisi olur , Allah inşallah gönlumüze göre verir. Vesselam -
@06TC sayın servetifununcu arkadaş duyum muyum önemli değil zamanı gelince açıklanır zaten tutan duyum kıymetlidir şöyle şöyle olacak diyip olmayınca e olacak diye bişey yok gibi bı mantık olmaz..sade konuştuğum içinde kusuruma bakma artık en kısa zamanda divan edebiyatı çalışıp memuriyeti hakkını vermeye çalışacagim artık napalim
-
@nairu İstanbul beyefendisi
-
@keynes5 tamam kardeşim çok hoşuna gidiyosa bende pazartesi açıklanacak diyim duyum sonuçta cikmazsada çıkmaz napalim.. ben arkadaşın üst perdeden konusmasina takıldım hiç bı zamanda duyum peşinde kosmadim
-
@nairu hocam şu korona çıkmasaydı belki açıklanacaktı bilemeyizki yani duyumu normal şartlar doğruydu son anda işler değişti yani burası Türkiye her şey her an değişebiliyor
-
@keynes5 haklısınız hocam siz böyle değerlendiriyorsunuz saygı duyuyorum tabiki benim değerlendirmem bu şekilde değil arkadaş bana hiç güven vermedi vermek zorunda da degil ama sonuç beklediğim için paylaştığı duyum konusunda cevap hakkı hissettim ve düşündüklerimi söyledim duyumcuyu linç etmek olarak algılamayın lütfen bunu.
-
Bilgisi olan dostlar cevap verebilirse çok sevinirim. Eğer nasip olur da kazanırsak, işe başlama ne kadar zamanı bulur 1 ayı geçer mi?
-
@pabloescobarr hocam gündemde korono belası varken sürecin o şekilde kısa ilerlemesi zor bence
-
@whshw anladım hocam teşekkür ederim
-
Şu koronavirüs teyakkuzuna bakılırsa en azından bir ay içinde bir mülakat yapılması ihtimali neredeyse yok gibi duruyor, bizim mülakat tarihlerini açıklayıp sonradan ertelemek yerine muhtemelen geç açıklamayı tercih edeceklerdir. Şu 2019 alımını tamamlama yolunda adım atmaları daha makul görünüyor. Buna bile "umarız ki", "ümit edelim ki" demek gerekiyor. Benim düşüncem bu şekilde
-
@karhan bari duyurusunu yapsalar hafta içi
-
@kemankeşş inşallah
-
Salgın bizim mülakat sonuçlarının açıklanmasını engeller mi sizce arkadaşlar bugün aramayı düşünüyorum kurumu
-
Bilgimiz yok siteyi takip edin diyor kimin bilgisi olacak acaba. Ne kadar saçma
-
@nairu GEnel müdürü aramaliyiz galiba onu demek istiyorlar
-
@Willsmithh aynen hocam bide sert bı şekilde bilgimiz olmadığı için bilgi veremiyoruz siteyi takip edin diyor.sanki mulakatlar dün yapildida biz ariyoz. 2ay oldu