İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
@nairu al bendende okadsr ! Sınavdan sonda kesin dediğim neredeyse 10 yanlis gitti ozguvenimi kırdı sınav bu sınavlar böyleyse btk MTA da ne yaparım onu düşünmeye ayırdım bu gecemi
-
@Willsmithh merak etme hocam sorular kaliteli olunca zor da olsa yapılıyor
-
Kaç güne açıklanıyor
-
@scofieldmustafa valla okadsr iyi girdimi sınava adamlar kendimi sorgulatti iktisat giriş ilk dersten sorular sorup maliyeden saçma sorular tüm soru kökleri sıkıntılı nedir bubya moralim alt üst oldu
-
Son 2 yıldır tüm sınavlarda sorulan maliye sorularının hangi kaynaktan geldiğini çözdüğümüzde, evrenin sırrına giden yolda önemli bir kilometre taşını geride bırakacağız.
-
@Willsmithh Hocam zordu geçen yılı bilmiyorum ama soruları hep böyle mi bu uninin iki şık doğru olan sorumu dersjn hiç alakasız yerden gelen sorumu
-
En avantajlidir sorusuna ne diyorsunuz. Resmen keyfe gore soruya keyfe gore cevap verdik
-
@whshw aynen bu şekilde mi okulda soru hazırlıyorlar kim göre avantaj neye göre avantaj bildiğin öznel bi soru
-
@Willsmithh hocam şu zamana kadar sayısız sınava girdim illaki her birinde 1 2 soru tartismali olabiliyo ama bu kadar sorunun tartisildigi bi sınav ilk kez yaşadim
-
@Willsmithh hocam sizler puanların kaça kadar düşeceğini öngörüyorsunuz
-
Grupta arkadaşların yazdığı güzel kaliteli sorulara bak sınavda çıkan sorulara bak
-
@whshw Yani en avantajlı neye göre avantaj adamın her hakkı var uzun donemlide ama mavi kart çıkıyor cevap biri açıklasın mesela neden mavi kart
-
@ankara0648 hocam ben çok tecrübeli değilim ilk kurum sinavim kamu yönetimi mezunuyum tarihim iyi alan bilgim de iyi 74 yaptım bence düşmesi lazım geçen yılın sorularına bakınca sınava öyle rahat girdimki inşallah düşer diyelim çünkü geçen yilı baz alırsak bende giremiyorum geçen yıl süreci yaşayan varsa çok daha iyi olur
-
@scofieldmustafa gerçekten grupta komisyon oluşturup soru hazirasa çok daha iyi sorular olurdu
-
@Müşrif hocam bende mavi kart dedim turk vatandaslarina taninan haklardan yararlanabiliyorlar diye. Ama soru kökü bu mu olmaliydi bes dk dusundum o soruda
-
Adil yargılanma hakkı 7. Protok ile gelmedi mi
-
Sınava giren insanlar +88 alan tipler. Belli birikimi var. Ama şöyle saçma sapan kalite belirleyici olmayan sınavlar yüzünden insanın tadı tuzu kalmıyor. Üniversiteler sınav sorusu hazırlamaktan anlamıyor. Olan bize oluyor.
-
@Camokaa sıfır esnek olursa miktarda zorunluluk , tam esnek olursa fiyatta zorunluluk
-
@whshw hayır dostum o senin dediğin Borçlar hukukuna hakim olan ilke değil sadece bir düzenleme. Para borçları; ödeme zamanı alacaklının yerinde, parça borçları; sözleşme imzalandığında mal neredeyse orada, geri kalan da borçlunun yerinde ödenir.
-
@kalendermeşreb hocam bir B planı düşündüznüz mü hayata dair böyle sırf sınavlara bağlı kalmak sanki hayatın akışına aykırı ne yapabiliriz başka buna kafa yoran arkdaşlarımızda var mı acaba