İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
@whshw 70
-
@Müşrif benim 69 hiç umut yok dimi
-
@Zzeynep 69 baraj altı hocam maalesef
-
@Marsiyal ıptal edilen soru olursa etkı eder mı? Yani değerlendirme nasıl olur?
-
@Zzeynep geçen yıl iptal edilen soru oldu herksin için iptal soruyu doğru kabul etmeyip, her soru bir puan ise her soru örnek 1.2 den hesaplanildi
-
Tek dilekçeyle birden fazla soruya itiraz edilmiyor mu
-
@Ötükenli, içinde söyledi: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
Tek dilekçeyle birden fazla soruya itiraz edilmiyor mu
Edilir hocam dilekçede eklerini belirtirsiniz
-
@guymağduru ben de atarım keşke ankarada olsam da ben de itiraz etsem
-
Sorular zordu ama yüksek yapanlarda var baraja düşer mi meçhul
-
Ben düşer sandım ilk başta ama yüksek yapan çok gibi baraja düşmicek sanırım
-
aciklansada rahat etsek ya onumuze baksak insallah cumaya kadar aciklanir beklemek bile sıkinti
-
arkadaşlar merhaba, ben 70 doğru hesapladım geçen sene sınava girememiş o yüzden iptal edilme durumu hakkında hiçbir bilgim yok, şüpheli soruların iptal edilmesi halinde nasıl bir yol izleniyor yazabilir misiniz yani baraj altına düşme ihtimalim nedir?
-
@ae16-ae16
Yukardaki arkadaşın dediği gibi kalan sorular üzerinden puan hesaplanıyor yani iptal edilen soru herkese doğru diye yazılmıyor -
@Arrow anladım teşekkür ederim
-
@Marsiyal ben hiç zannetmiyorum yüksek yapan çok olduğunu hocam 70 e düşmesede 71 civarı kapatır bence 74 ü bu sene görmez
-
@Arrow bu durum çok sıkıntılı 72 neti olan 72 puan alacakken iptal edilse 2 soru 71,4 puana düşüyor keşke herkese doğru kabul edilse
-
@errayn evet malesef öyle en başından soruları insan gibi hazırlamaları gerekirdi bkz nası her şeye çalışıyosak eşşek gibi onların da hata yapma lüksü olamamalıydı. Ama burası türkiye birinin hakkı mı yenmiş o insanın son şansı mıymış kimsenin umrunda değil
-
Geçen yıl 8 gün sonra açıklanmış sınav galiba arkadaşlar 21 inde oldu sınav 31 aralıkta açıklanmış
-
@Willsmithh 9 aralıkta açıklanır
-
@Zzeynep baraj net olaraj mı puan mı eğer puansa var belki çok fazla soru iptal olacak böylelikle sizin yanlış olanlar puan artıracaktır