İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
Of cok erken oldu bu ya. 13 veya 21 i diye tahmin ediyordum. 2 hafta ust uste Ankaraya git gel yapcaz simdi
-
Cok erken ya
-
Arkadaslar herhangi bi giris belgesi falan yollamicaklar mi bize
-
arkadaşlar hayırlı olsun şimdiden başarılar mülakatta heyecan başlasın
-
Mülakat için tavsiyeleri olan varsa kıymetli hocalarım fikirlerinizi belirtirmisiniz
-
@Willsmithh evet bu cok onemli tecrubeli arkadaslar yazsin lutfen
-
@whshw benim kamu kurumlarında ilk mülakatım olacak heyecanlandım
-
Arkadaşlar mülakat yaklaşık 5 dk sürüyor. Önce kendinizi tanıtıyorsunuz. Sonra her komisyon üyesi 1 soru soruyor. Ben geçen sene girmiştim mülakata. Sorular 2018 sayfasında yazıyordu az çok. Onlara bakın. Zaten genelde tekrarlıyor sorular. Bir de güncel gelişmelerden soru gelebilir.
-
@whshw Hayır. Kimlik yeterli hocam. Duyurular kisminda yaziyor.
-
@Willsmithh hocam kurum olarak a grubu değilde komiserlik mülakatlarına girdim takmazsan rahat geçiyor ama bir yerde en ufak bir stres sezdiklerinde üzerine geliyorlar orda ama şu var tabi komisyon üyeleri soru sormuyor soruyu sen çekiyorsun orda kısaca hocam sakin kalıp tane tane konuşmaya dikkat et genelde tek tip cevap veririm ben ne sorarsa ona yani ekstra şuda vardı demedim hiç
-
@errayn anladim.hocam teşekkürler
-
Bu mülakatı geçtim diyelim. Kaymakamlık sıkıntı olur mu bir bilginiz var mı? Aynı bakanlık olduğundan 6 ay istifa süreci var mı?
-
İleti kaldırılmıştır.
-
Hocalarim bu yabancılar hukukundan kasit nedir %20 lik kısmın kapladığı yer
-
@tuuba42 yabancıları koruma kanunu
-
Merhabalar arkadaşlar, bir süreliğine başka işlerim de dolayısıyla forumdan uzaklaşma kararı almıştım ancak beklediğimiz ilanlar, beklediğimizden daha hızlı gelince yeniden buralarda olmaya karar verdim. Bizi bilenler biliyor, GİGM personeliyim, ayrıntısı önemli değil kendim başladıktan sonra gelen her ilanda forumdaki arkadaşlarımıza elimden geldiğince destek olmaya çalıştım. Bilgilendirme, soru tahminleri vs. özelden çokça dostumuzla istişarelerimiz oldu. Sorularınıza bilgim ölçüsünde cevaplar vermeye çalıştım. Allah izin verirse, hem mülakatı yaklaşmış olan İl Göç Uzman Yardımcılığı hem de yeni gelen ilanlar olan Merkez ve İl Göç Uzman Yardımcılığı sınavları için yine elimden geldiğince belki bir faydam olur diyerek buralarda olacağım. Hepinize kolaylıklar diliyorum, Allah yardımcınız olsun.
-
@plansız kıymetli hocam gigm ne oluyor il göç için mülakata hazırlanmak için soru vs kaynak varmı elinizde
-
@Willsmithh Göç İdaresi Genel Müdürlüğü Şu kaynaktan çalışın diyebileceğim bir kaynak yok ancak geçtiğimiz yılların mülakat sorularını incelemek fazlasıyla fikir verecektir. Zaten tekrarlıyor sorular genelde.
-
@plansız anladim.hocam sorular nasıl bulabiliriz birde merkez göç il göç karşılaştırması yapabilirmisiniz? Ben şuan il göç mülakata kaldım merkez göçe de çalışacağım ama ciddi anlamda farkları neler bilmiyorum
-
@Willsmithh Sorularınızın cevaplarının büyük bir kısmı şurada mevcut sanıyorum dostum. Onun haricinde kafanıza takılan bir husus varsa yine yardımcı olmaya çalışayım bildiğim kadarıyla.
https://www.tercihiniyap.net/kpss/gocilgoc-uzman-yardimciligi-meslegi-sinavi-ve-maasi-h3219.html