İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
@GönülDağıYağmur bende yazdım hocam yazan çok olursa cevap verir yazabilen yazsin
-
Yılmaz Vural gibi “Hocam bitir nolur hocam “diye bağıracağım az kaldı
-
Ben artık Sayın Gökçe’nin de insiyatifinde olduğunu düşünmüyorum. Bugün olmasada bu haftayı geçmez bence. İnşallah.
-
@Godot37 nerede takıldı sizce hocam?
-
@Godot37 hocam bakan bey 1 haftadır sürekli makamda diğer alımlar hep bakan yüzünden makama gelmiyor diye uzadı bu alımda öyle bir mesele de yok
-
@sntn35 İçişleri bakanlığı onaylıyor takılsa takılsa orda takılmıştır hocam kurumdan gidecek olmasa açıklama yapmazdı gökçe ok. Ki 45kisilik alımı soran bile olmadı millet 200kisilik alımı sormuş onu cevaplarken bizide söylemiş. Tek ihtimal icislerinde takılmış olması olur
-
@nairu hocam orda da sayın bakan her katıldığı yayında istihdam politikamız aynen devam ediyor dedi
-
@Willsmithh aynen hocam ama başka ihtimal aklıma gelmiyor.
-
@nairu bakalım şu mesai sonunu bekleyelim bi
-
Yani bı kaç günlük evrak gecikmesi falan olabilir çok uzun bı aksama olmaz bence.insallah bugün bu iş biter.
-
Bence evrak gecikmesi de uzun sürmez. Gökçe Bey tarih verirken bunu da hesaba katmıştır hocam.
-
@sntn35 bu sorunun cevabını idaredekiler bile bilmeyebilir hocam
-
@Godot37 o da doğru. Neyse gün daha bitmedi bekleyelim bakalım.
-
Bence açıklıcaklar bugün. Biraz daha bekleyelim 77 gün oldu
-
@whshw diğer alımlar 77 demi açıklanmış nasıl bir olay bende geçen perşembe beklemiştim son 3 alımda perşembe açıklandı diye
-
@Willsmithh en son ki alım 77de açıklanmış hocam
-
@nairu düşünsene personel diyor efendim 77 oldu yayınlayalım
-
@Willsmithh mudurde ama bugün Perşembe değil diyormuş
-
Arkadaslar ben 200 kisilik alimin mülakatini bekliyorum da bu gvs mülakattan önce mi sonra mi yapiliyo bilgisi olan var mi?
-
@Elnogate sizin başlıkta yazıldı hocam liste belli olduğu an başlar mülakatta önce başlıyor