İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
Hocalarim 6458 sayili kanunda degisiklik var mi
-
@kemankeşş hakimler ve savcılar kurulu
-
-
Medenide aile eşya en temel konularya onların olmaması sanki eksik çalışıyormuşum hissi oluşturuyor
-
Arkadaslar mesela medeni ceza borclardan falan kac soru geliyor. Nerde yaziyor goremedim
-
@whshw soru sayıları yazmıyor ama bölüm bölüm 20 ser soru geliyormuş. 20 iktisat 20 maliye 20 hukuk 20 siyaset bilimi vs. 20 mevzuat
-
@Müşrif esya var ki dostlar baslangic kisiler esya
-
@scofieldmustafa deme ya hocam. Sevmedim ben bu işi. Ayirt etmeden calisalim bari
-
@IS-LM eşya yok şahsın hukuku ve başlangıç
-
@kemankeşş allah allah bu tedirgin etti gecen senenin sorularini biliyor musunuz acaba
-
@IS-LM eşya yok
-
@IS-LM ilanı okudun inşallah
-
-
@kemankeşş okudum hocamda diger ilanla karistirdim buyuk ihtimal
-
Yanlış doğruyu götürüyor mu arkadaşlar ?
-
Arkadaslar bn mevzuati okudum ancak birsey spracagim bnm elimde soru yok 6458 sayili kanun olsun diger kisimlar olsun akfonun ilgöç kitabini alacaktim yetistiremem diye almadim elinde mevzuat kismoyla ilgili soru olan varsa grupta yada özelden paylasabilir mi internettede bulamadım yardimci olursaniz cok sevinirim
-
@sauron27 hayir
-
@samettin bi kac sayfa önceye bakarsan bi arkadaş topladığı butun mevzuat not ve soruları paylaşmıştı
-
@samettin kardeş kendi sorunu mevzuattan hazılayabilirsin çol verimli oluyor ben öyle yapıyorum eğer Allah kısmet ederse soru bankası yapacam sırf 6458 yok satar valla
-
@scofieldmustafa hocam bn çözdüm o soruları