Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı Uzman Yardımcısı Alım İlanı 2019
-
Yarına kalmasın bugün gelsin bi sürpriz yapsınlar sayfa yenilemek yordu artık
-
sırf bu mesajı yazmak için üye oldum. hangi cingöz o linki buldu yahu :):) aday numarası, girdiğim bölüm , resim hepsi tutuyor haha :):) başarısız yazıyor ama. herkesin başarısızı yazıyorsa demekki sistemler açık. bugün ya da yarın açıklanır.
-
@singapur O cingöz benim hocam. Bu işte bir iş var diye takip ettim sonuç açıklama sistemlerine eriştim, o attığım linke yani login olunca bir de baktım tüm bilgilerim var ama 70'i geçemediniz yazıyor. Doğal olarak dedim ki kesin açıklandı ben kaldım. Çok da iyi yapmıştım sınavı beklemiyordum o heyecanla ve üzüntüyle buraya yazdım hemen
-
@promisme kazanırsın inşallah sen.
-
@singapur Cümleten kazanırız inşallah
-
Olayın teknik arkaplanı şu. Kurum yeni olduğu için oturmuş bir sistem henüz yok. Bir önceki alimda sonuç açıklanirken aday veritabanında olan ve 70 i gecen listesinde olmayan herkese basarisiz ibaresinin gösterilmesi kodlanmis. Sonra bu sınav için de veri tabanına eklemeler yapıldı fakat önceki sınavdan kalan bu sayfayı temizlemeyi unutunca sistem de herkesi başarısız gösterdi. Ha gerçek sonuç açıklaninca benim için ibare yine değişmeyecek ama olsun ahahsjs
-
@naturegmbh aynen öyle. bu arada benimed değişmeyecek muhtemelen hahaha alışkın olduğum için çok şaşırmadım sonuca.
-
@promisme mümkün değil o
-
valla bana bıraksalar sınavı bu aşamada kazananlar gidip başlasın. kim hangi bölümde asıl olacak sıraya girmişse başlasınlar. birde ne milleti tekrar ankaralara götürüp bu soğukta mulakata sokturuyorsunuz. ilk ona girenler torpil yüzünden belki kaybedecekler. yazık valla .
-
Sınav sonuçları kuruma gönderilmişse açıklamak için neyi bekliyorlar
-
@promisme ben de bu soruyu sormak için aradım, muhtemelen inceliyorlardır bize bir bilgi gelmedi henüz dediler
-
@senorita https://sinavduyuru.sbb.gov.tr/SinavSonucBilgisi.aspx adamlar linki kapattılar şimdi giremiyorum
-
eli kulağında o zaman
-
@promisme boşuna evham yapmayalım diye kapatmış olabilirler
-
@senorita bence de evham yapmasınlar diye kapattılar
-
Mesai bitimine 10 dakika kaldı. 10 dakika daha beklerim yoksa ben küstüm gidiyorum.
-
Yalniz bugün kendi kendimize iyi panik yaptık
-
İnşallah yarın açıklanır da rahatlarız
-
Günaydın arkadaşlar, gününüz güzel geçsin e mi.
-
Halen ne bekleniyor anlamış değilim