TCMB Sözleşmeli Ekonomist Alımı 2019
-
Alınacak Kişi Sayısı: Ekonomist (10 kişi)
Başvuru Koşulları (17 Ocak – 6 Şubat 2020)Türkiye veya yurt dışındaki denkliği Yükseköğretim Kurulunca tanınmış yükseköğretim kurumlarından iktisat veya finans alanlarında doktora derecesine sahip olmak ya da doktora derecesini 2020 yılı sonu itibarıyla alabilecek olmak.
YDS min 90
-
@Aslan-Reyiz "son başvuru tarihi itibarıyla son beş yıl içinde en az iki eğitim-öğretim yılı süresince yurt dışında İngilizce eğitim yapan üniversitelerde öğrenim görmüş olmak veya bu üniversitelerde öğretim elemanı olarak görev yapmış olmak"
Keşke Harvard'ın teklifini kabul etseydim.
-
@paretowilfredo bütçe başkanlığını mumla aratır acaba böyle türkiyede 10 kişi var mı merak ettim 3 katı 5 katı da dememiş o da biliyor 10 anca çıkar diye heralde
-
@Aslan-Reyiz Hahah en azından durumun farkındalar o da bir şey YTB gibi enteresan dillerden o kadar insan bulmayı ummamış Ayrıca bu başlığı KPSS A grubuna açmaman da büyük incelik dostum. Bu KPSS A ++ falan sayılır
-
@paretowilfredo bu artık kpss a yı geçmiş başka bişe olmuş bu niteliklere uyan türkiye mevlüt çavuşoğlu var dışişleri bakanlığı bile daha insaflı yds de
-
@Aslan-Reyiz Bence Gülnur Aybet hoca için vermişler ilanı Bi nevi gel hocam bizle çalış demenin başka yolu
-
Bu şartları sağlayan var mı aramızda
-
@paretowilfredo aynen bi o var zaten henüz gündemde kesin mülakatı da geçer
-
Bu şartları sağlayanı direk almaları lazım bi de mülakat mı yapacaklar
-
@Aslan-Reyiz Tebrik etmek için çağıracaklardır
-
Bu kadar nitelikli olsam bizim ulkenin siyasetiyle mi ugrasirim, dogru yurtdisina. bizi tasrada yiyorlar, merkezde ne yapmazlar