Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
Laf arasında bi de Mülakata kaç kişi girecek diye soralım. Ben de cuma günü arayım
-
@patronaj @H_Yılmaz oo eyvallah tamam bana uyar gün dağılımı güzel oldu şimdi bunlar muhtemelen yine tc kimlikli kişiye özel bilgilendirme yapmaya çalışıyorlar haliyle zaman alıyor bakıldığında kendileri açısından da angarya bir iş yani. mülakat günü, saati öyle sınav sonucu gibi kritik bir şey de değil. gelin bu işten vazgeçin yayınlayın gitsin siz de rahat edin biz de demek lazım
-
@giantsbane @H_Yılmaz Bugün aradım. @textliner'a söylenenlerin aynısı bana söylendi. Yakın zamanda açıklanacak dendi, ısrar edince de yuvarlak cümleler kuruldu... Mülakata kaç kişi kaldı sorusuna da, "ilanda belirtilen sayıda kişi mülakata hak kazandı" dendi. Bu da muğlak gerçi, çünkü ilanda 48 kişi deniyor fakat son puan alanla aynı puana sahip olanlar da çağrılıyor. Haberdar etmek istedim.
-
Selamlar, az önce aradım kurumu. Ankara dışından katılacağım için özellikle merak ettiğimi belirttim, öyle diyince sekreter beni başka birine bağladı ve karşımdaki beyefendi önümüzdeki birkaç gün dedi ilk önce daha sonra ben yarına yetişir mi haftaya mı kaldı diyince de siz aramaya devam edin kısa bir süre içinde belli olacak dedi ve kapatırken de siz önümüzdeki günlerde aramaya devam edin dedi. Biraz ilginç geldi bu da açıkçası hani normalde tamam artık aramayın denmesini beklerken arayın arayın demeleri o yüzden beni umutlandırdı bu tutum bilemiyorum siz nasıl yorumlarsınız
-
@giantsbane Kurum içi ayak oyunlarına bizi kurban etmek mi istiyorlar nedir Neyse yarın da arayalım da gönülleri kalmasın, belki amacımıza da ulaşabiliriz
-
Arkadaşlar beni az önce arayıp mülakat tarihini söylediler. Yalnız haftaiçine çekilmiş tarihler bilginiz olsun.
-
@giantsbane aynen benide aradılar üstat tam yazıyordum sen yazmışsın 9-10 marta çekmişler,
günlere hangi kritere göre bölmüşler bir fikri olan varmı puan mı yoksa isim soyisim felan mı? -
@textliner 9 Mart diye aradılar beni de, erken mi sonuçlandırmak istiyorlar acep ?
-
@giantsbane Az önce ben de yaklaşık on beş saniyelik bir görüşme yaptım üstadım. Acaba başarı sırasına göre mi belirlendi mülakat saatleri ne dersiniz?
-
@textliner Hocam aynı soruyu sormuşuz dolaylı yoldan. İsim soyisme göre olacağını sanmıyorum ama kriterin belirtilmemesi yine bir soru işareti oldu.
-
@patronaj @textliner kriterleri bilemiyorum dostlar ama o tarihlerde Dışişleri mülakatı da olucak onlar tarihleri kesinleştirmediler bir çakışma olursa ararım sizi dedim. Tabi tabi ayarlarız gün -saat değişebilir dediler aşırı katı değiller yani bu mülakat programı konusunda.
-
Ama eğer ilk mülakat günü 9 Mart ise başarı sırasına göre olduğunu zannetmiyorum zira benim sınavım çok kötü geçmişti bu aşamaya çağrılmak bile sürpriz oldu
-
Keşke sınav sonuçları da açık bir şekilde yayınlasaydı da boştan yere kafa yormasaydık bu konulara
Sınav saati kaç dediler arkadaşlar size, sabah çağırdılar sanırım herkesi -
Bana 16.30 dendi. Oldukça geç bir saat : /
-
@leyla 9 Mart mı 10 Mart mı peki? Teorimize göre 9 Mart ise ve başarı sıralaması esas ise şanslı bile sayılabilirsiniz
-
@giantsbane Bu cümleleri kuran kişi Dışişleri mülakatına kaldı
-
@patronaj 9unda hocam. Yanlış anlamamışımdır herhalde değil mi saati : )
-
@leyla Yok hocam, gün boyu olmak zorunda zaten iki güne sığması için. @giantsbane üstad sizin isminizin baş harfi nedir? @leyla hocam sizinki de gerçekten leyla ise alfabetik sıra yapılmış olabilir. Çünkü benim ismim L'den sonra ve 10 Mart sabahı mülakatım
-
üstatlar benim adım da B ile başlıyor 9 mart 11,30 dendi mülakat için sanırım alfabetik bir sıralama söz konusu
-
@patronaj aynen alfabetik o zmn benimki de uyuyor sıralamaya bir soru işaretini de çözmüş olduk böylece