Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Denetçi Yardımcılığı Alım İlanı
-
@redbook gazi sonuçları yollamamış çarşambaya yetiştirse duyurcaz yoksa perşembe günü açıklarız dediler
-
........
-
yazık günah. çoktan seçmeli sınav sonucu bu kadar geç mi açıklanırmış. sanki klasik sınava girdik.
-
@redbook Rica ederim kardeşim. Itiraz edilen sorular olduğu için uzamış prosedürlerine göre de çarşambaya kadar vakitleri varmış öyle söylediler
-
@redbook psikolojiden itiraz edilen soru yokmuş.Itiraz edilen 2 sorudan 1 i sosyal hizmetten diğer soru hangi bölümden bilmiyorum ama
-
........
-
@redbook Ünv çarşambaya kadar yollar bize çarşamba mesaiye yetişirse ilan ederiz yoksa perşembeye kalir denildi yani en gec perşembe açıklanır kardeşim daha fazla uzamaz diye düşünüyorum.
-
.........
-
Ne zor bir yıl oldu.. Umarım süreç burda da diğerlerinde olduğu gibi uzamaz zira bekleyecek gücümüz de kalmadı. İnşallah bu hafta açıklanır ve güzel sonuçlar alırız
-
Arkadaşlar bugün geliyo mu sonuclar
-
@Uzmann inşallah bekliyoruz heyecanla
-
Arayan soran var mı ben aradım ama cevap vermediler
-
@NnN Benim aramama da cevap vermediler ne yazık ki
-
İnşallah açıklanır ya
-
.........
-
@redbook Arkadaşımdan haber geldi şimdi o sabah aramış gazi bugün sonuçları yollayacakmis geç gondermezlerse yayinlayacagiz demişler
-
.........
-
Az önce başkan yardımcısı ile konuştum arkadaşlar, şu an gazi sonuçları gönderiyor akşama doğru açıklayacağız dedi
-
.......................
-
@NnN Bana da aynı şeyleri söylemişti ama ünv. hala yollamamış gelirse 6 ya yetiştirmeye çalışacağız denildi az önce