Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Denetçi Yardımcılığı Alım İlanı
-
sınavı kazanan yok mu arkadaşlar?
-
...................
-
@burcuburcu inşallah hayırlısı bu yöndedir ne diyelim:(
-
Ben varım..
-
psikoloji bölümünden listedeyim.
sosyal hizmet bölümünden giren arkadaşlara da gerçekten üzüldüm, demek ki gerçekten zor bir sınav olmuş onlar için. hayırlısı olsun. -
@redbook kaydırma yapılmış diğer alanlardan bizim en iyimiz yerine başka bölümlerin en kötü puanlıları çekilmiş nasıl bi mantıksa
-
Ben de hukuk bölümünden gireceğim mülakata. Daha önce bu bakanlıkta mülakata giren arkadaşlar varsa yardımlarınızı bekleriz
-
Bende kazanmışım. Mülakat için hangi kaynaklardan nasıl bir çalışma yapmak gerekir acaba kendi mevzuatlarından filanda sorarlar sanırım ama hangi kanunlar yönetmelikler olur onları iyi tahlil etmek gerekir mülakat konuları da henüz belli değil.
-
..............
-
Xxxxxxxxxxxx
-
BENDE SOSYAL HİZMET MEZUNUYUM . SORULARI HAZIRLAYAN GAZİ ÜNV ALLAH BELASINI VERSİN. 14 TANE SORUMLU OLDUGUMUZ ALANLARDAN 4 TANESİ AĞIRLIKLI GELDİ. BAŞTAN SAVMA BİR SINAV YAPMIŞLAR. DİĞEER BÖLÜMLERE ALANLARI İLE İLGİLİ AĞIRLIKLI SORU SORMUŞLAR BİZDE ÖYLE DEĞİL İNSAN HAKLARINDAN NERDEYSE 15 YAKIN SORU VAR DI.....
-
Sonuclara nereden bakiyoruz?
-
@BahtsizBedevi ben bakanlıkla konuştum kaydırma yaptık diğer bölümlerden aldık dedi
-
@shu06 ben bu kaydırma meselesinden hiçbir şey anlamadım hocam. Normal şartlarda 28 kişi çağrılacak bölümlerde son sıradaki eşit puanlı adayların çağrılmasıyla 31 ve 32 kişi olmuş listeler. Ne kaydırılmış tam olarak?
-
Xxxxxxxxx
-
@username valla bna bakanlık söyledi sizde arayın bizden 3 kişi alınacaktı normalde onlar dağıtılmıs yanı kadrolar boş kalmıcak sosyal hizmetler den barajı geçen olmadığı için diğer bölümlerden alınacak o üç kişi
-
@shu06 şimdi anladım teşekkür ederim.
-
...........
-
@redbook doğrudur.
-
............